Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

-- ONDER BOD --

Wil je midden in de dorpskern van Moerkapelle wonen met het volledig woonprogramma (wonen, slapen, douchen) op de begane grond, een slaapkamer op de verdieping én een parkeerplek op eigen terrein? Dat is mogelijk bij deze fijne, geschakelde woning in het hofje.

De woning is centraal gelegen; om de hoek van de Dorpsstraat van Moerkapelle, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Zoetermeer; ook Den Haag is prima bereikbaar. De basisscholen, de sportfaciliteiten, de kerken alsmede de Dorpstraat met diverse winkels zijn dichtbij gelegen. Ook zijn het recreatiegebied De Rottemeren, het Bentwoud en de Willem Alexanders Roeibaan met diverse wandel- en watersport faciliteiten op korte afstand gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - geschakelde woning - levensloopbestendig - woonoppervlakte ca. 104 m2 - inhoud ca. 369 m3 - perceeloppervlakte 128 m2 - bouwjaar 2008 - energielabel A - ketel Intergas 2009 - woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond - 1 slaapkamer op de verdieping - zonneterras - aangebouwde stenen berging - parkeren op eigen terrein (1 auto)

Let op! Deze woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule; er is derhalve geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, trapkast, meterkast en trapopgang kan je naar de woonkamer, de slaapkamer of de badkamer. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht over de Moerdijkstraat met daarachter de karakteristieke Hervormde kerk. De open keuken is van alle gemakken voorzien; combi magnetron, koelkast met vriesvak, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de slaapkamer is de vlonder/zonneterras bereikbaar. In de badkamer tref je een douche, wastafelcombinatie, toilet en de aansluiting voor de wasmachine aan.

Verdieping: Via een vaste trap kom je op de overloop met een vaste bergkast en een kast waarin zich de ketel bevindt. Deze overloop is lekker ruim en kan eventueel goed dienstdoen als werkplek. De slaapkamer met dakkapel en een frans balkon is zeer ruim en biedt ruimte aan eventueel logies.

Tuin: Aan de achterzijde van de woning tref je een vlonder/zonneterras aan. Aan de voorzijde bestaat de mogelijkheid tot het parkeren van een auto en is er ruimte om lekker buiten te zitten.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de unieke woningwebsite: moerdijkhof3.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 369

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 369

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen