Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een geweldige plek om te wonen; midden in de kern van Moerkapelle, maar met veel rust en ruimte er omheen. De woning is levensloopbestendig, heeft 2 slaapkamers, een fijne tuin rondom én een tweetal garages.

De woning is gelegen in een woonwijk in Moerkapelle, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Zoetermeer; ook Den Haag is goed bereikbaar. De basisscholen, de sportfaciliteiten, de kerken alsmede de Dorpstraat met diverse winkels zijn dichtbij gelegen. Ook zijn het recreatiegebied De Rottemeren, het Bentwoud en de Willem Alexanders Roeibaan met diverse wandel- en watersport faciliteiten op korte afstand gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - bungalow - vrijstaande woning - levensloopbestendig; volledig woonprogramma op de begane grond - woonoppervlakte ca. 86 m2 - inhoud ca. 456 m3 - perceeloppervlakte 522 m2 - bouwjaar 1973 - energielabel D - 2 slaapkamers - moderne badkamer en toilet - 2 garages - fraai aangelegde tuin rondom - parkeren op eigen terrein voor ca. 5 auto's

Opgelet! De woning wordt verkocht met inbegrip van de ouderdoms-, asbest- en de niet zelfbewoningsclausule. Er is derhalve geen vragenlijst beschikbaar.

Achter de woning ligt een strook grond. Deze is niet in eigendom, maar wordt thans gehuurd van de gemeente Zuidplas.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal zijn vrijwel alle ruimtes in deze fijne woning bereikbaar. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is lekker licht door de vele raampartijen. In de dichte keuken grenzend aan de woonkamer treft je een vaatwasser, koelkast, 4 pits kookplaat en een vaste kast aan. Beide slaapkamers liggen aan de zijkant van de woning; één van deze kamers heeft een vaste kast. De gemoderniseerde badkamer is v.v. een douchecabine, wastafelcombinatie, designradiator en een klein raam. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een klein kamertje waar de wasmachine aansluiting zich bevindt en waar de vlizotrap toegang geeft tot de bergzolder.

Bergzolder: De bergzolder strekt zich uit over de gehele woning. Hier bevindt zich de cv-ketel en de mechanische ventilatie voor de badkamer. Ook tref je hier nog een klein dakraam aan.

Tuin: De fraai aangelegde tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin ligt op het noorden, maar heeft een bijzonder fraai en rustig uitzicht op een parkje. Door de situering van de tuin is er de gehele dag een plekje zon of schaduw te vinden. Aan de voorzijde ligt een fijne tuin en een trap richting de openbare weg. Aan beide zijde van de woning is de woning bereikbaar middels eigen opritten. Ook bestaat de mogelijkheid een aantal auto's aan de voorzijde van de woning te parkeren.

Garages: Bij deze woning tref je een tweetal garages aan; beiden met elektra. Eén van de garages is aangebouwd aan de woning en heeft behalve een kiepdeur aan de voorzijde ook een loopdeur naar de achtertuin. De tweede garage staat naast de woning en heeft eveneens een kiep- en loopdeur.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: oranjestraat15moerkapelle.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 522

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 522

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen