Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING NEMEN WE GEEN BEZICHTIGINGSVERZOEKEN MEER AAN. PER EMAIL KUN JE NOG WEL VERZOEKEN OM OP DE RESERVELIJST TE KOMEN. Fantastisch 2-kamerappartement te koop in het hart van Rotterdam Noord!

Op zoek naar jouw eigen plekje in de bruisende stad? Dit charmante appartement aan de Noordmolenstraat 2-B01 is een perfecte match voor starters die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Lekker centraal wonen
Dit appartement, gelegen op een tussenverdieping, straalt karakter uit met een bouwjaar van 1914, heeft aan de voorzijde een gezellige woonkamer met erker en uitkijk op de levendige omgeving. De open keuken heeft apparatuur uit 2019, waardoor je meteen kunt genieten van modern comfort en stijlvolle voorzieningen. Ook de slaapkamer ligt aan de voorzijde. Badkamer is op de gang aan de achterzijde met toegang tot een aangrenzende buitenruimte waar jij je even kunt terugtrekken en genieten van de frisse lucht.

Een thuis voor starters
Dit appartement is ideaal voor starters die willen wonen in een levendige buurt met alle gemakken binnen handbereik. Winkels, restaurants en openbaar vervoer zijn op loopafstand te vinden, waardoor jouw nieuwe thuis een perfecte uitvalsbasis vormt om Rotterdam te verkennen.

Maak kennis met je nieuwe thuis
Ben jij klaar om de stap te zetten naar je eigen plek in Rotterdam Noord? Dit appartement wacht op jou om het om te toveren tot een gezellige en knusse living. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. Jouw nieuwe avontuur begint hier en wij helpen je graag bij elke stap van de weg. Tot ziens aan de Noordmolenstraat 2-B01!

Ontdek de Wijk
Het Oude Noorden staat bekend om zijn levendige sfeer, gezellige cafés en unieke winkels. Ontdek de buurt en maak kennis met de charmante straatjes en vriendelijke buren.
Bovendien zijn er diverse openbaar vervoersopties in de buurt, waardoor je binnen no-time in het stadscentrum staat. En niet te vergeten elke zaterdag de Rotterdamse Oogstmarkt, om de hoek op het Noordplein. Één keer per week verzamelen de leukste lokale boeren, bakkers, slagers, chefs zich in Rotterdam Noord. Zo kun jij de beste en meest verse boodschappen doen.

Indeling:
Entree aan de Noordmolenstraat en gedeelde trap naar de eerste verdieping
Binnenkomst op de overloop met aan de achterzijde de badkamer met douche en toilet en toegang tot een aangrenzende buitenruimte.
Aan de voorzijde de lichte woonkamer met erker, open keuken en slaapkamer.

Voor de exacte indeling en afmetingen kun je de plattegronden raadplegen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1914
- Eerste verdieping
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 31,70m2
- Alle voorzieningen dichtbij
- VvE wordt professioneel beheerd
- VvE bijdrage €.51,32 per maand
- HR CV combiketel (2019)
- Dubbel glas
- Kunststof kozijnen
- Energielabel E
- Eigen grond
- Oplevering in overleg, kan snel
- Vraagprijs: €.150.000 kosten koper


Wij handelen alle bezichtigingsaanvragen af op volgorde van binnenkomst via Funda. Daarom adviseren wij u om bij interesse direct via Funda een aanvraag voor een bezichtiging te doen.

BOS Makelaardij is de VBO-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van deze woning. Vraag uw aankoopmakelaar om mee te gaan bij uw bezichtiging, want voor een tweede bezichtiging is door de huidige vraagdruk vaak geen mogelijkheid.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 31.7
Inhoud woonhuis 104.72
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 31.7
Inhoud woonhuis 104.72
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

BOS Makelaardij