Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jouw nieuwe stekkie in het bruisende Rotterdam!

Welkom bij dit fantastische dubbele bovenhuis in het hart van het Oude Noorden. Dit pareltje uit 1889 wacht op jou om er je eigen paleisje van te maken.

Lekker ruim!
Dit appartement is ideaal voor startende huizenjagers. Met genoeg ruimte om al je ideeën tot leven te brengen, is het perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een plek om helemaal hun eigen thuis te maken.

Energiek en Milieubewust
Met een energielabel C ben je hier goed bezig voor het milieu én voor je portemonnee. Duurzaam wonen was nog nooit zo hip!

Dubbel Zo Leuk
Wat dit huis extra speciaal maakt, is dat dubbele bewoning mogelijk is. Dus voel je vrij om je beste vriend(in), familielid of gewoon een aardige buur uit te nodigen voor gezellige samenwoon avonturen.

Ontdek de Wijk
Het Oude Noorden staat bekend om zijn levendige sfeer, gezellige cafés en unieke winkels. Ontdek de buurt en maak kennis met de charmante straatjes en vriendelijke buren.
Bovendien zijn er diverse openbaar vervoersopties in de buurt, waardoor je binnen no-time in het stadscentrum staat. En niet te vergeten elke zaterdag de Rotterdamse Oogstmarkt, om de hoek op het Noordplein. Één keer per week verzamelen de leukste lokale boeren, bakkers, slagers, chefs zich in Rotterdam Noord. Zo kun jij de beste en meest verse boodschappen doen.

Het appartement op de 2e verdieping is praktisch ingedeeld , met een fijne woonkamer aan de voorzijde waar je kunt ontspannen na een lange dag werken of studeren. en op de 3e verdieping nog een volwaardige charmante woonruimte met eveneens alle comfort, woonkamer, keuken en aparte slaapkamer.
De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een tweepersoons bed . De badkamers zijn voorzien van een fijn ligbad en wastafel.
Beide verdiepingen zijn compact en bieden alles wat je nodig hebt.

Als starter(s) heb je vaak beperkt budget, maar dat is geen probleem bij dit appartement. De VvE bijdrage is zeer laag, nog geen € 52 per maand, doordat de VvE inkomsten voor de gevelreclame ontvangt.

Indeling:
Entree aan de Noordmolenstraat en gedeelde trap naar de tweede en derde verdieping.

2e verdieping: Binnenkomst op de overloop, toegang tot de lichte woonkamer aan de voorzijde met open keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer en de badkamer met bad, wastafel, toilet en aparte ruimte voor opstelling witgoed.

3e verdieping: binnenkomst in deze charmante ruimte met woonkamer en open keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer en de badkamer met bad, wastafel, toilet en aparte ruimte voor opstelling witgoed.

Voor de exacte indeling en afmetingen kun je de plattegronden raadplegen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1889
- Tweede en derde verdieping
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 95.80m2
- Alle voorzieningen dichtbij
- VvE wordt professioneel beheerd
- VvE bijdrage €.51,62 per maand
- HR CV combiketel (2017/2018)
- Dubbel glas
- Kunststof kozijnen
- Energielabel C
- Eigen grond
- Oplevering in overleg, kan snel
- Vraagprijs: €450.000 kosten koper

Klaar om de stap te zetten naar jouw eerste eigen plek? Dit appartement aan de Noordmolenstraat 82-2 Rotterdam wacht op je met open armen. Neem snel contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de trotse bewoner van dit geweldige stulpje!

Wij handelen alle bezichtigingsaanvragen af op volgorde van binnenkomst via Funda. Daarom adviseren wij u om bij interesse direct via Funda een aanvraag voor een bezichtiging te doen.

BOS Makelaardij is de VBO-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van deze woning. Vraag uw aankoopmakelaar om mee te gaan bij uw bezichtiging, want voor een tweede bezichtiging is door de huidige vraagdruk vaak geen mogelijkheid.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
-


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1889
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1889
Woon oppervlakte 95.8
Inhoud woonhuis 316.48
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 50.79
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1889
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1889
Woon oppervlakte 95.8
Inhoud woonhuis 316.48
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 50.79
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

BOS Makelaardij