Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een ruim, licht en goed onderhouden drie- voorheen vijfkamerappartement op de tweede en halve vierde verdieping met twee balkons op het zuidwesten gelegen. Er is mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras.

De ligging van de woning is uitstekend te noemen. Het noorden van Rotterdam bruist! Vele leuke brasserieën, winkeltjes en het stadse leven met veel groen. Dichtbij station Noord, het Centraal Station Rotterdam, uitvalswegen (A13, A20) en openbaar vervoer (tram, bus en randstadrail Blijdorp). Binnen 8 minuten fietsen staat u in het centrum van Rotterdam. Het Vroesenpark is op loopafstand gelegen evenals Diergaarde Blijdorp.

Indeling
Begane grond
Via het open portiek bereikt u de eerste verdieping vanwaar u toegang heeft tot de woning op de tweede verdieping. Het portiek is toe aan een opknapbeurt. De VvE is hiermee bezig om dit te kunnen gaan realiseren.

Tweede verdieping
De hal biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer, keuken en het separate toilet.

De woonkamer is ruim en lekker licht door de grote raampartij over de gehele breedte van de woonkamer. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt. Voorheen waren dit twee kamers, maar de tussenmuur is doorgebroken waardoor een grote ruimte ontstaat.

De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, is van groot formaat en lekker licht door de grote raampartij. Er past een groot tweepersoonsbed in en een kastenwand over de hele lengte van de slaapkamer. Er is een authentieke marmeren schouw aanwezig. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt.

De keuken is voorzien van witte keukenkasten met chromen handgrepen en een donker werkblad. Er is een spoelbak met mengkraan, een oven en 4-pitsgasfornuis met afzuigkap aanwezig. Aan de andere zijde van de keuken zijn extra keukenkasten geplaatst waardoor er veel opbergruimte is gecreëerd. Via de deur krijgt u toegang tot het recent volledig gerenoveerde balkon. De boiler voorziet van warm water.

De separate toiletruimte heeft een zwevend toilet met wasfonteintje. Op de vloer liggen terracotta kleurige tegels en de wandtegels zijn crème kleurig met een terracotta bies.

Vierde verdieping
Via de eigen binnentrap is de halve vierde verdieping aan de achterzijde te bereiken. Hier is een tweede ruime slaapkamer te vinden met de badkamer en een separaat toilet.

De slaapkamer is ruim van stuk en biedt genoeg ruimte voor een kastenwand door een aparte hoek in de kamer en er past een tweepersoonsbed. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad, een wastafel met meubel en spiegel en een designradiator. De vloer is voorzien van bronskleurige tegels en de wanden zijn betegeld in het wit en brons. Hier is ook ruimte voor een wasmachine. Via de deur krijgt u toegang tot het balkon.

De balkons zijn gelegen op het zuidwesten waardoor er heerlijk van de zon genoten kan worden. Hier is voldoende ruimte voor een leuke zit en men kijkt uit over de gezellige groene binnentuinen.

Er is mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras.

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 68 m²
Trapopgang derde verdieping ca. 1,5 m²
Vierde verdieping 30 m²
Totale woonoppervlakte 100 m²
Balkons 4,5 m²

Bijzonderheden
Volle eigendom, bouwjaar 1933, verwarming en warm water middels cv-combiketel, energielabel ( wordt aan gewerkt), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, aanleg dakterras, opknappen portiek, actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 138,60. Electra is begin 2000 volledig vernieuwd; de achtergevel (lateien), balkons en het dak zijn in de laatste 10 jaar volledig gerenoveerd. Bij het appartement hoort gedeelde bergruimte in de kelder. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak!
Maak direct een afspraak om dit ruim, licht en goed onderhouden drie- voorheen vijfkamerappartement op de tweede en halve vierde verdieping te bezichtigen!

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 308
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.62
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 308
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.62
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij