Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie locatie in Rotterdam-Kralingen, treft u dit moderne 2-kamer hoek appartement op de 4e verdieping van een verzorgd appartementencomplex.

Het appartement is heel erg netjes, prachtig licht en modern van afwerking, kortom zo te betrekken. Voorzien van een sfeervolle, ruime woonkamer, ruime moderne woonkeuken, prima badkamer en mooie slaapkamer. U kunt aan alle zijden genieten van een prachtig vrij uitzicht over de skyline van Rotterdam, het groen en richting de Kralingse Plas.

Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Het appartement heeft een mooi, ruim zonneterras met prachtig, vrij uitzicht, waar u in de middag en in de avond van de zon kunt genieten.

Actieve Vereniging van Eigenaren in professioneel beheer.

Energielabel C.

Centraal en rustig gelegen op loopafstand van buurtwinkels, voorzieningen openbaar vervoer, uitvalswegen en het heerlijke Kralingse Bos.

Quote van de verkoopster: Heerlijk appartement om te wonen met prachtige zonsondergangen!

Indeling :

Begane grond: Algemene entree met bellentableau en de brievenbus. Via het trappenhuis komt u op de 4e verdieping. Op de woonetage treft u in de portiek ook de meterkast, deze is voorzien van 5 groepen met de aardlekschakelaar. Woning entree : Bij binnenkomst kom je in de knusse gang, welke is voorzien van de intercom en de toegang geeft tot alle ruimtes.

Toilet: Modern toilet met fonteintje, voor de helft betegeld met de licht grijze mozaiek wandtegel en een donkergrijze vloertegel.

Woonkamer: Sfeervolle, ruime en lichte woonkamer met aan alle kanten prachtig vrij uitzicht over het groen en Rotterdam. De woonkamer is verder voorzien van een mooie laminaatvloer en glasvlies wandafwerking.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot het heerlijke zonneterras (afm. ca. 3.15m diep x 7.04m/2.93m), ook hier kunt u genieten van prachtig vrij uitzicht op het water en openbaar groen.

Keuken: Ruime, dichte keuken met een moderne keukeninstallatie, welke is voorzien van een RVS afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser en koel/vries combinatie.

Verder is de keuken tevens voorzien van mooi laminaat en glasvezel wandafwerking. U zou ook hier een eethoek kunnen plaatsen, zo mooi ruim is hij.

Aparte kast met de opstelling van de CV ketel (Intergas, bouwjaar 2016) en de wasmachine-aansluiting.

Badkamer: Lichte badkamer, voorzien van een ligbad/douche, design radiator en een badmeubel met vaste wastafel. De badkamer is grotendeels betegeld met een licht grijze mozaiek wandtegel en een donkergrijze vloertegel.

Bij binnenkomst aan de linkerzijde treffen we de prima slaapkamer met laminaatvloer en stuc/structuurverf wandafwerking. Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1991. - Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing. - Inpandige berging bevindt zich om de hoek in de onderbouw. - De servicekosten bedragen € 126,- per maand. - Een parkeervergunning kan worden aangevraagd of parkeren kan via de parkeer app worden geregeld. - Erfpacht eeuwigdurend afgekocht. - Zelfbewoningsplicht van toepassing.

Vraagprijs : € 350.000,- k.k.

Oplevering: In overleg, ca. November 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 205

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 205

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars