Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Daar waar in het jaar 1350 de eerste steiger werd gebouwd, is deze oudste haven van Rotterdam ook nu één van de meest populaire gebieden van Rotterdam. Met diverse gezellige restaurants in de omgeving en het prachtige uitzicht op de Willemsbrug, de architectonische Kubuswoningen en de aller eerste wolkenkrabber van Europa: "Het Witte Huis", is het een uniek gebied. Rotterdam Blaak en het centrum ligt werkelijk aan je voeten: koop de meest verse producten op de gezellige markt, shop voor alle items eenvoudig in de binnenstad of loop in 2 minuten het trein-, metro-, tram- of busstation Blaak voor je verdere reis binnen of buiten de bruisende stad. Deze omgeving biedt werkelijk alles!

Het gebouw aan de Geldersestraat is net als de bekende en naastgelegen Kubuswoningen, ontworpen door architect Piet Blom. Het appartement is praktisch ingericht waardoor je van elke vierkante meter optimaal gebruik maakt. De grote ramen maken het appartement licht en geeft je vanuit elke hoek een prachtig uitzicht over de Oude Haven.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING
Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen en de lift en het trappenhuis naar overige verdiepingen.

2e verdieping:
Via het gesloten portiek is de entree in het trappenhuis. Vanuit hier is het appartement en de berging bereikbaar. Het appartement is direct op de eerste etage gelegen. De binnenkomst is in de entree/hal. De hal geeft toegang naar de beide slaapkamers, badkamer, wasruimte en woonkamer. De slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Beide kamers hebben grote raampartijen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht. De afmetingen zijn 3.58m x 2.40m en 4.58m x 2.70m.

De open keuken uit 2019 voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur met een keukenblad in de gehele breedte van de kamer met daarnaast een aparte wandopstelling is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Er is een vaatwasser en inductie kookplaat met afzuigschouw aanwezig. In de wandopstelling treft je een grote koelkast en daarnaast een individuele vriezer. Verder is de wandopstelling nog voorzien van een combi oven-magnetron.

De badkamer is in het midden gelegen en voorzien van een ruime inloopdouche, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. Verder is er in de hal een wasruimte aanwezig met daarin de aansluitingen voor het witgoed. Vanuit de ruime hal is de doorgang naar de diepe woonkamer, open keuken en doorgang naar het balkon. De woonkamer is voorzien van een op maat gemaakt lichtplan en airconditioning. Deze airconditioning beschikt over voldoende capaciteit om het gehele appartement inclusief de slaapkamers tijdens de zomermaanden koel te houden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon op het zonnige zuidwesten. Van hieruit heb je uitzicht op een open binnenplaats.

De woning is aan de voorzijde voorzien van aluminium kozijnen en aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen, met in beide gevallen dubbele beglazing. De buitengevel is in 2016 volledig gerenoveerd waarbij voor hoogwaardige, esthetische materialen zoals een natuurstenen plint en aluminium kozijnen zijn gekozen. De vernieuwde gevel is niet alleen fraai om te zien, maar biedt een goede energetische waarde en een hoge geluidswering. Rondom het complex is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Berging:
Er bevindt zich een privé-berging op de begane grond.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. De volgende clausule(s) zullen van toepassing zijn:
Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1984;
- Woonoppervlakte: 68 m2;
- Inhoud: 224 m3;
- Gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon is afgekocht tot het einde van de looptijd (31-12-2057);
- Verwarming via stadsverwarming;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen;
- Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage 165,68 per maand;
- Extra artikelen in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule, zelfbewoningsplicht, MVE-D-bepalingen van toepassing;
- Oplevering in overleg.


Nieuwsgierig geworden?
Bel of e-mail Ooms Makelaars direct voor een vrijblijvende afspraak, vanzelfsprekend ook mogelijk op een zaterdag. Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.


DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 34
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 34
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ooms Makelaars