Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ervaar het gevoel van ruimte, comfort en een sublieme afwerking. Beleef de sensatie van ultieme luxe en een spectaculair uitzicht. Welkom bij Casanova, waar luxe en stedelijke verfijning samenkomen in het bruisende hart van Rotterdam. Dit prachtige hoekappartement op de 24e verdieping biedt een schitterend uitzicht over het centrum van Rotterdam. De hoogte van dit appartement geeft een aangename mix van uitzicht en stedelijke beleving.
Enthousiast geworden? Dat begrijpen we. Maak een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars vertellen u graag meer over dit unieke object.

OMGEVING
Gelegen in het hart van Rotterdam, in het Maritieme District, biedt Casanova gemakkelijke toegang tot een overvloed aan restaurants, winkels, culturele hotspots en openbaar vervoersverbindingen. Ontdek de charme van historische scheepswerven naast moderne architectuur en geniet van een bruisend stadsleven met een maritiem tintje. Het hippe SOHO van Rotterdam, de Witte de Withstraat, de gezellige Oudehaven, maar ook de Markthal, de Meent en de Pannekoekstraat liggen op enkele minuten loopafstand.

Gelegen in de prestigieuze Casanova, genesteld aan de oevers van de Wijnhaven, biedt dit appartement het beste van zowel stadsleven als rustige sereniteit. Het maakt deel uit van het levendige Maritieme District, een historische en dynamische buurt die een rijke mix van cultuur, gastronomie en architectuur biedt. Alles lijkt aan de Wijnhaven samen te komen op een sprankelende Rotterdamse wijze. Het Maritiem District ontvouwt zich dan ook in gestaag tempo tot één van de meest gewilde binnenstedelijke wijken.

Het woongebouw Casanova is samen met het buurgebouw The Muse al uitgegroeid tot een van de meest gewilde wooncomplexen van het centrum. Het ensemble van deze twee gebouwen komt samen op de 5e verdieping en biedt dan aan alle bewoners een ruime groene daktuin. De gebouwen bieden elk een breed scala aan voorzieningen en diensten. Hierbij kun je denken aan: een riante parkeergarage, pakketservice dankzij een Bringme box, gastenkamers, fitnessruimte/gym en tenslotte werk- en atelierruimte.

Tevens is er een eigen bemande huismeesterpost aanwezig in The Muse, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Op de 24e verdieping zijn slechts drie appartementen gelegen waarvan huisnummer 65-B24 kan genieten van de westelijke hoek van het gebouw. Via de voordeur betreedt u de hal waaraan het toilet en de berging zijn gelegen. Het gehele appartement is voorzien van een luxe lavasteen gietvloer met vloerverwarming. De woonkamer geeft een werkelijk fantastisch uitzicht over de Maas en de stad. Vanwege de vele grote raampartijen is het vanuit elke hoek van het appartement genieten. De open Siematic-keuken is voorzien van een kookeiland en verder van al het wenselijke inbouwapparatuur (Siemens): vaatwasser, Bora inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast en oven). Vanuit de woonkamer/keuken is met de schuifpui het balkon te bereiken. Hier kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en van de zon. Verder is de woonkamer voorzien van een luxe elektrische inbouwhaard van Kalfire.

Via de tweede hal bereikt u de twee ruime slaapkamers. De badkamer is eveneens luxueus uitgevoerd en voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, dubbele wastafel, een tweede toilet en een voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet. De spiegel heeft ingebouwde verlichting en verwarming waardoor u nooit meer last hebt van een beslagen spiegel.

Op de vierde verdieping beschikt het appartement over een privé-berging. U heeft de mogelijkheid een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen parkeergarage (€ 50.000,-).

BIJZONDERHEDEN:
- energielabel A+;
- gelegen op eigen grond;
- opgeleverd in 2022;
- ca. 122 m² woonoppervlak;
- ca. 14 m² buitenruimte;
- verwarming en warm water via stadsverwarming (geen GAS!);
- appartement met twee ruime slaapkamers;
- bijdrage Vereniging van Eigenaren appartement ca. € 340,-- en parkeerplaats ca. € 40,--
- eigen berging op de vierde verdieping (A-174);
- mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats op de eerste verdieping (A-4) voor een koopsom van € 50.000,-;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken;
- overnemen volledige inventaris bespreekbaar.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:

- vanwege de (her)ontwikkeling van het gebied wordt er een clausule opgenomen dat u een woning koopt in een (her)ontwikkelingsgebied.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 392
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 392
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars