Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Neem eens een kijkje in dit ruime driekamerappartement gelegen in de groene omgeving van Dordrecht. Het appartement uit het bouwjaar 1964 heeft een woonoppervlakte van 58m2 en bevindt zich op de eerste etage van een rustig wooncomplex. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, een lichte en gezellige woonkamer en een keuken met al de gewenste apparatuur. Geniet hier van maar liefst twee ruime balkons, die een fraai uitzicht bieden over groen. De nette afwerking van de woning samen met de ideale ligging in deze rustige en gezellige buurt, maken dit tot een fijn thuis. Tot slot krijgt u toegang tot een eigen berging, waar plaats is voor het zetten van uw fiets of scooter.

Het appartement bevindt zich in de groene en kindvriendelijke buurt Merwedepolder-west. De wijk biedt een fijne balans tussen levendigheid en rust, en is ideaal gelegen ten opzichte van alle benodigde voorzieningen. Zo bereikt u al binnen tien fietsminuten het historische centrum van Dordrecht, waar u geniet van een breed aanbod aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten. Daarnaast staat de omgeving van Dordrecht bekend om haar uitgestrekte natuur; natuurgebieden als de Biesbosch, recreatiepark de Merwelanden en de jachthaven Westergroot zorgen voor urenlang wandelplezier vlakbij uw nieuwe thuis! Tevens bevinden zich meerdere scholen, supermarkten en winkels binnen handbereik. De uitvalswegen A15 en A16 zijn snel te bereiken waardoor u gemakkelijk omliggende steden als Rotterdam, Breda en Den Bosch kunt bezoeken.

De indeling van de woning is als volgt:

Bij binnenkomst van de woning arriveert u eerst in de ruime hal, die vervolgens toegang geeft tot de keuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en het toilet. Zodra u de woonkamer binnenloopt, valt direct het vele daglicht op. Dankzij de grote raampartijen en de ligging op de westkant, geniet u hier van een open en prettige sfeer. Daarnaast heeft de kamer een nette uitstraling dankzij de strakke wandafwerkingen en de laminaatvloer. Fijn detail: door de gehele woning bevinden zich kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De keuken is praktisch ingericht en beschikt over al het gewenste apparatuur. Hier vindt u de aansluiting voor uw wasmachine en/of droger, en stapt u via de opslaande deur gemakkelijk het balkon op!

Allebei de slaapkamers zijn ruim opgezet en netjes afgewerkt. Hier ontvangen de raampartijen, net als in de woonkamer, veel daglicht. In de eerste kamer kunt u heerlijk de deur openen naar het tweede balkon, en van een aangenaam uitzicht in de buitenlucht genieten. De masterbedroom beschikt tevens over een plafondventilator. Via de masterbedroom is de badkamer te betreden. Deze is geheel betegeld en beschikt over een ruime douche, een wasbak en verwarming. Het toilet is separaat te betreden.

Bijzonderheden:
Ruim driekamerappartement in geliefde wijk
Twee ruime slaapkamers
Lichte woonkamer
Goede isolatie dankzij dubbelglas
Natuurlijke ventilatie door ventilatieroosters
Geheel betegelde badkamer
Praktisch ingerichte keuken
Twee balkons
Zonwering op afstandsbediening in de woonkamer
Berging op de begane grond
Gelegen op tien fietsminuten van historisch centrum
Veel groenvoorzieningen in de buurt
Scholen, supermarkten en winkels in handbereik

Algemeen:
• Woningtype: Portiekflat
• Bouwjaar 1964
• Woonoppervlakte: ca. 58 m²
• Berging ca. 6 m²
• Actieve VvE met een bijdrage van € 112 p.m.
• Energielabel D
• CV-ketel vaillant-vhr-247853

Een vaste prijs. Onder-/Overbieden is niet mogelijk. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Zie jij jezelf hier al wonen? Vraag dan snel een bezichtiging aan!


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Vaillant Vhr 247853 Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Vaillant Vhr 247853 Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--