Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Als je wilt wonen in een rustige, groene woonwijk dichtbij alle voorzieningen, dan zit je aan het Lelieveld wel goed. Rondom deze eengezinswoning met 4 slaapkamers en zonnig gelegen achtertuin (zuid west) tref je veel groen aan. Tel daarbij nog op, dat de woning dichtbij alle voorzieningen ligt én uitstekend onderhouden is door de huidige bewoners!

In de nabije omgeving tref je winkelcentrum Reigerhof, het treinstation, diverse scholen (zowel basisonderwijs als Middelbare scholen) en een groot wijkpark aan. De uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn snel bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 115 m2 - inhoud ca. 391 m3 - perceeloppervlakte 145 m2 - bouwjaar 1979 - energielabel B - ketel Remeha, 2012 - schilderwerk buiten, 2023 - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 1 slaapkamer op de 2e verdieping - tuin op het zuid westen - parkeren eigen terrein; 1 auto - kindvriendelijke woonwijk

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang kom je in de woonkamer. Vanuit deze woonkamer met vaste kast en gas/houthaard heb je een fijn uitzicht over de tuin; deze tuin is bereikbaar middels een deur in de woonkamer. De open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is van alle gemakken voorzien: 4 pits gasplaat, quooker, combioven, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en een granieten aanrechtblad.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning; de master bedroom met vaste kastenwand ligt aan de voorzijde. In de badkamer (2019) tref je een douche, wastafelmeubel, toilet, designradiator, elektrische vloerverwarming en een afzuigsysteem aan.

2e Verdieping: Middels een vaste trap kom je rechtstreeks in de slaapkamer met een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten. In een royale vaste kast bevinden zicht de CV ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Op deze manier zijn deze apparaten keurig weggewerkt.

Tuin: De achtertuin met stenen berging is heerlijk zonnig gelegen op het zuid westen. Als je door de poort de tuin verlaat, loop je zó een groenstrook op. Wat een heerlijke tuin voor een kopje koffie of een barbecue met vrienden en familie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: lelieveld23.nl

Wil je komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 145
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 145
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen

Wooninfluencers

Laden..