Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk ruim en uitstekend afgewerkt 3-kamer hoek-appartement met riant terras voorzien van vrij uitzicht, eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een uitstekende ligging in het Centrum van Barendrecht.

Dit prachtige appartement is gelegen op de 2e verdieping van een keurig verzorgd en kleinschalig appartementencomplex (met liftvoorziening). Het appartement beschikt over een hoog afwerkniveau en kan met recht als instapklaar worden bestempeld. Het appartement beschikt onder meer over royale woonkamer met veel lichtinval, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer en toiletruimte, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk ruim terras met prachtig vrij uitzicht op een monumentale boerderij en watertoren. De auto parkeert u op een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex. Ook bevindt zich daar een eigen berging.

In appartementencomplex " 't Zicht " (bouwjaar 1994) bevinden zich slechts 5 woningen. De vereniging van eigenaren is dus klein, maar gezond, betrokken en actief. De sfeer is goed, jaarlijks wordt er vergaderd, er is een meerjaren onderhoudsplan en het gebouw wordt goed onderhouden.

De locatie is perfect, midden in het oude dorp, met uitzicht op een monumentale boerderij en watertoren. In de directe nabijheid bevinden zich diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en terrasjes met horeca. Ook natuur- en recreatievoorzieningen vindt u op korte afstand.

Centrale ontvangstruimte:
U heeft toegang tot het gebouw via de entree aan de voorzijde van het complex. In de hal bevinden zich een videofooninstallatie en brieven- en bellentableau. Via de lift of het trappenhuis bereikt u de 2e verdieping. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de parkeerkelder, berging en een gezamenlijke fietsenstalling (met eigen plek voor 1 fiets).

Indeling appartement op de 2e verdieping:

Entree:
De hal biedt toegang tot de verschillende vertrekken en biedt plaats aan de videofoon, praktische schuifwandenkast en een extra inbouwkast. Het gehele appartement is uitstekend afgewerkt met duurzame pvc vloeren, glasvliesbehang dat in iedere gewenste kleur kan worden geschilderd en gespoten plafonds. Net buiten de entree bevinden zich de meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar) en een vaste kast met opstelplaats van de CV-combiketel (Bosch, 2012/2023).

Toilet:
Het moderne toilet is geheel betegeld en beschikt over een wandcloset en fontein.

Woonkamer:
De royale woonkamer beschikt vanwege de hoekligging op het zuiden over veel lichtinval en biedt middels een schuifpui toegang tot het zonneterras. Alle ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Keuken:
De open keuken is gesitueerd aan de achterzijde en is uitgevoerd in U-opstelling met composieten aanrechtblad, betegelde achterwand en diverse (Siemens) inbouwapparatuur, te weten; vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat en afzuigschouw. Tevens beschikt de keuken over een verlengd barblad en een praktische close-in-boiler (Daalderop, 10 liter).

Zonneterras:
Het riante terras is gelegen op het zonnige zuiden/westen en biedt prachtig vrij uitzicht op een oude boerderij en de watertoren (beide Rijksmonument). Het dakterras is rondom af te sluiten met glazen panelen zodat u hier het gehele jaar door van de zon kunt genieten. Het terras is tevens voorzien van elektra.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste schuifwandenkast en een elektrisch bedienbaar rolluik.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en biedt toegang tot het zonneterras. Ook hier treft u een praktische vaste schuifwandenkast. De slaapkamer is daarnaast voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Badkamer:
De luxe en moderne badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche, dubbel badkamermeubel met spiegelkast voorzien van verlichting en elektra, designradiator en opstelplaats voor de wasmachine en droger (uit het zicht weggewerkt).

Berging:
In de onderbouw van het complex heeft u toegang tot een eigen inpandige berging (3,90/2,80 x 2,73) met een plafondhoogte op 290 cm. De berging is voorzien van elektra en verlichting.

Parkeerplaats:
In de parkeergarage treft u de eigen parkeerplaats. De parkeergarage is afsluitbaar door middel van een op afstand bedienbare elektrische toegangsdeur.

Fietsenberging:
In het complex bevindt zich tevens een gezamenlijke fietsenberging waar iedere bewoner gebruik van kan maken.

Overige:
De ligging is uitstekend, in het centrum van Barendrecht;
Voorzien van eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
Voorzien van eigen berging met elektra en verlichting;
Gezamenlijke fietsenstalling met eigen fietsstallingplek;
Het appartement is uitstekend afgewerkt met duurzame PVC vloeren, glasvliesbehang dat in iedere gewenste kleur is te schilderen en gespoten plafonds;
Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
Vloer-, muur- en dakisolatie;
Energielabel C;
Het gehele appartement is voorzien van elektrisch bedienbare screens en een elektrisch bedienbaar rolluik;
Het complex beschikt over een actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 234,83 per maand;
Aanvaarding: in overleg (oktober 2024).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.