Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van de vriendelijke woonwijk Malta vind je deze prachtige, volledig gemoderniseerde 2-onder-1-kapwoning, een parel van duurzaamheid met energielabel A en een gloednieuwe loods uit 2022. Deze bijzondere woning aan de Caustraat 58 biedt het beste van twee werelden: de levendige binnenstad ligt op een steenworp afstand, terwijl je tegelijkertijd de rust en ruimte van de uitgestrekte polder binnen handbereik hebt. Een plek om van te dromen, met 4 ruime slaapkamers, zonnepanelen en een zonnige, brede tuin op het zuiden, alles gelegen op een riant perceel van 490 m2.

Sinds 2015 heeft deze woning een complete transformatie doorgemaakt, waarbij elke centimeter met zorg is gemoderniseerd. Van vloerverwarming op de begane grond tot een schitterende nieuwe keuken, van vernieuwde elektra en leidingwerk tot een luxe badkamer, alles is vernieuwd. De woning is rondom voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met HR+++ glas, dakramen en isolatie, en een nieuwe cv-ketel. Hier stap je moeiteloos binnen en voel je je direct thuis!

Met de installatie van 12 zonnepanelen in 2021 en de extra spouwmuurisolatie, is ook de toekomst van dit huis verzekerd. De tuin is in 2022 opnieuw aangelegd, een plek van rust en ontspanning. Datzelfde jaar werd ook de loods (ca. 39 m²) gebouwd, perfect voor opslag of creatieve projecten. Kortom, een ideale plek voor wie op zoek is naar duurzaamheid, comfort en schoonheid in harmonie met de omgeving.

Begane grond
De woning stap je binnen via de hal vanaf je eigen oprit. De hal is voorzien van de nette toiletruimte, garderobe en trapopgang. De open moderne keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een kookeiland met gasstel, koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. De woonkamer is een fijne ruimte met grote raampartijen waardoor je volop licht binnen krijgt. De woonkamer biedt je een knusse openhaard en toegang tot de tuin met de openslaande tuindeuren. Verder tref je hier de trapkast en meterkast aan.

Verdieping
Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers aan en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, handdoekradiator en wastafelmeubel. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en hier is de 4e slaapkamer gesitueerd. Op deze verdieping staat ook de witgoedopstelling, cv installatie en er is veel opbergruimte.

Loods en tuin
De loods is in 2022 gerealiseerd en voorzien van een geïsoleerde betonvloer, elektra, rioolaansluiting, krachtstroom, water, loopdeur én elektrische sectionaaldeur en de vliering die te bereiken is met vaste trap. De loods is volledig geïsoleerd (ook de wanden en het dak!) door het gebruik van opgebouwde sandwichpanelen. En niet te vergeten: volledig onderhoudsvrij door kunststofkozijnen en composiet gevelbekleding.

De heerlijke achtertuin is volledig omheind en valt op door de uitzonderlijke breedte van het perceel, wat het een ideale plek maakt voor ontspanning en activiteiten. Met een zonnige ligging op het zuiden en een onderhoudsvriendelijke opzet, nodigt de tuin uit om optimaal te genieten van elk seizoen. Het achterterras is voorzien van watergoten, wat zorgt voor een praktische en stijlvolle afwerking. De unieke locatie van deze woning, helemaal aan de rand van de wijk, betekent dat er geen bebouwing is aan de voor- en linkerkant, waardoor je volop privacy en een vrij zicht hebt.

Aan de voorzijde van het huis is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein dankzij de royale oprit, die bovendien is aangelegd met waterdoorlatende stenen. Dit is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk, aangezien het water direct in de grond kan wegzakken. Kortom, deze tuin en ligging bieden een perfecte balans tussen comfort, privacy en duurzaamheid, een ware oase om tot rust te komen.

Bijzonderheden van de Caustraat 58:
- De woning is voorzien van dakisolatie, de spouw is later na geïsoleerd, kunststofkozijnen met HR+++ beglazing
- Onderhoudsarme woning, schilderen is niet nodig!
- Woning is gemoderniseerd vanaf 2015
- Voorzien van 12 zonnepanelen (2021)
- De woning wordt verwarmd middels een Nefit cv ketel uit 2015
- Voorzien van elektrisch zonnescherm
- Loods (2022) voorzien van krachtstroom, vliering en elektrische sectionaaldeur
- Energielabel A

Enthousiast geworden? Graag nodigen wij je uit om de woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 360
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 490
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 360
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 490
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Bijkerk Makelaardij