Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop: Fijne gezinswoning aan de Verdistraat 66 waar je kan doorgroeien! Deze woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt aan een groen hofje met diverse speeltuinen in de directe omgeving. Daarnaast zijn op korte afstand de scholen, winkels, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer goed te bereiken.

Deze woning heeft energielabel C, 4 slaapkamers, diepe tuin op het zuiden (11m) en een woonoppervlak van 105m2.

Indeling van deze woning: Begane grond: Entree met lichte hal, meterkast, toiletruimte met staand toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is een grote, lichte ruimte met aan de voorzijde de keuken, deze is voorzien van een keukenblok en losse apparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de zonnige tuin op het zuiden.

1e verdieping: Vanuit de hal op de begane grond heb je toegang tot de overloop, deze geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachine aansluiting.

2e verdieping: Middels de vaste trap op de overloop van de 1e verdieping kom je op de voorzolder waar de CV-ketel (2014) gesitueerd is en heb je toegang tot de 4e slaapkamer. Op deze zolder zijn meer dan genoeg mogelijkheden! Je kan hier bijvoorbeeld een fijne werkplek maken, speelkamer voor de kinderen, een logeerkamer of zelfs uitbouwen. Door aan beide zijden een dakkapel te plaatsen kan je hier een zeer ruime zolder van maken.

Tuin: Zonnige, diepe tuin op het zuiden met een terras aangrenzend van de woning en een vrijstaande stenen berging met een zij-ingang. De tuin is afgewerkt met bestrating en bordes vol met beplantingen.

Kenmerken van de woning: + Kluswoning met vele mogelijkheden + 4 slaapkamers + Energielabel C + Woonoppervlak van 105m2 + Perceeloppervlak van 142m2 + Kindvriendelijke buurt + Parkeergelegenheid direct voor de deur + Centrum op enkele minuten fietsafstand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..