Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze prachtige vrijstaande woning met zeer ruime kelder, deze villa is een echte parel die je niet vaak tegenkomt. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum en heeft prachtig uitzicht over de polder. Deze villa met garage op één van de mooiste plekjes in Spakenburg laten wij graag aan je zien!

Deze vrijstaande woning is zeer royaal met een woonoppervlak van maar liefst 257m², duurzaam met energielabel B en biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

De indeling: Begane grond: Stap binnen in de ruime entree met meterkast, trapopgang, toiletruimte met hangend toilet en toegang tot de royale woonkamer. In de woonkamer heb je prachtig, vrij uitzicht over de weilanden en elke dag weer een verrassend uitzicht met als hoogtepunt de zeilmasten aan de horizon in de zomer. De ruime woonkamer met open haard, nette plavuizen vloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden, gestuct plafond, zijerker en schuifpui is een heerlijke plek om dagelijks te relaxen. De trap in de woonkamer biedt toegang tot het souterrain. Vanuit de woonkamer heb je direct contact met de open keuken die voorzien is van een natuurstenen aanrechtblad met diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. Aansluitend van de keuken heb je de hal met schuifpui die toegang biedt tot de bijkeuken en de tuin. De bijkeuken met lichtkoepel is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de lichte kantoorruimte met plavuizen vloer en spachtelputz wanden. De gehele begane grond beschikt over grote raampartijen waardoor je overal in huis kunt genieten van het adembenemende uitzicht.

Souterrain: Het souterrain heeft een oppervlak van maar liefst 80m² met Noorse leistenen vloer met vloerverwarming, keuken met vaatwasser, badkamer met douchecabine, toilet (staand) en wastafel. In de berging bevindt zich de technische ruimte met installaties waaronder een afzuigsysteem. Het souterrain kan je uitstekend gebruiken voor feesten, een speelplek creëren voor de kinderen, een ruime logeerkamer, fitnessruimte of een bioscoop, de mogelijkheden zijn eindeloos! 1e verdieping: Via de trap in de entree kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers (ouderslaapkamer met toegang tot dakterras) met massief eikenvloer, gestucte plafonds, spachtelputz wanden en draai/kiepramen. De badkamer is luxe afgewerkt met vloerverwarming, ligbad, inloopdouche (2-stortdouches), toilet (hangend) en een dubbele wastafel met meubel. 2e verdieping: Vlizotrap naar bergzolder met CV-opstelling (Nefit, 2010).

Tuin: De tuin is gelegen op het zuidwesten en is fraai aangelegd met grote tegels, veel groen, buitenhaard en natuurlijk niet te vergeten het prachtige uitzicht. Kenmerken: + Vrijstaande woning met garage + Parkeerplaatsen op eigen terrein + Schitterend uitzicht + Wonen en werken is hier een ideale combinatie + Inhoud 991m³ + Woonoppervlak van 257m² + Souterrain van 80m² + Perceel 522m² + Energielabel B + Bij deze woning is er geen vragenlijst of lijst van zaken aanwezig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 257
Inhoud woonhuis 991

Overige

Perceel oppervlakte 522

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 257
Inhoud woonhuis 991

Overige

Perceel oppervlakte 522

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt