Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil je wonen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij de supermarkt, de apotheek en basisscholen op loopafstand te bereiken zijn? Dan is deze ruime goed onderhouden hoekwoning de ideale eengezinswoning voor jou.

De woning is grotendeels onderhoudsvrij en heeft een royale doorzonwoonkamer met open keuken. Dopperstraat 64 biedt je maar liefst 4 ruime en comfortabele slaapkamers, die je naar eigen smaak en behoefte kan inrichten. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen, of een rustige leeshoek, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze woning. Bovendien is het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg binnen 5 fietsminuten te bereiken, met talloze winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Deze ruime woning op Dopperstraat 64 met veranda is meer dan alleen een woonruimte, het is een plek waar je kan groeien, ontspannen en genieten van alle aspecten van het leven.

Indeling van de woning: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree tref je de meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje en heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is verrassend ruim en licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning.

De keuken is in 2022 compleet vernieuwd en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een bora-inductieplaat, koelkast en vriezer, combi-magnetron, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achterhal, deze geeft toegang tot de achtertuin.

De woonkamer is voorzien van een sfeervolle pelletkachel, airco, laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Vanuit de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping, deze biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer, glad gestuukte wanden en gespoten plafonds. Alle kamers op het zuidwesten zijn voorzien van screens. De badkamer heeft een hangend toilet, wastafel met meubel, douche en een designradiator.

2e verdieping: Middels de vaste trap kom je op de zolderverdieping. De voorzolder leidt je naar de wasruimte met CV-installatie (huur), berging en naar de 4e slaapkamer. Deze kamer is erg ruim en licht door de kunststof dakkapel en is afgewerkt met vinyl vloer, glad gestuukte wanden en plafond met ingebouwde spotjes.

Tuin: Deze tuin is fraai aangelegd met veranda, grasveld, beplanting en bestrating. Vanuit de tuin heb je toegang tot de ruime berging en de carport met laadpaal.

Kenmerken van de woning: + 27 zonnepanelen + Carport met laadpaal + Nieuwe keuken (2022) + 4 slaapkamers + 129m2 woonoppervlak + 192m2 perceeloppervlak + Op de begane grond en 1e verdieping zijn er nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas (2021)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 192

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 192

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars