Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het prachtige Zuyderzee woongebied, aan het Eemmeer, staat deze goed onderhouden en uitgebouwde instapklare tussenwoning. Deze woning mag er zijn, met zijn prachtige uitstraling aan de buitenzijde en van binnen keurig afgewerkt met alle luxe en comfort dat je maar kan wensen.

Met energielabel A, 8 zonnepanelen, ruime woonkamer, 5 slaapkamers, luxe badkamer en tuin op het zuidoosten met veranda is het woongenot hier gegarandeerd groot.

De woning staat op één van de mooiste locaties van het dorp Bunschoten-Spakenburg. Een heerlijke plek om te wonen in nieuwbouwwijk in een stukje authentiek Spakenburg, dichtbij het centrum aan de haven en het randmeer. Het centrum is voorzien van diverse faciliteiten zoals supermarkten, kappers, voetbalvelden en niet te vergeten de gezellige terrassen!

Klinkt dit als de woning die jij zoekt? Neem dan Snel contact met ons op om deze fijne tussenwoning te bekijken!

Indeling: Begane grond: Via de overdekte entree bereik je de hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde vind je de keuken met openslaande deuren en diverse inbouw apparatuur zoals een inductie kookplaat met design afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer, combi-oven, magnetron en een composiet werkblad. Aan de achterzijde bevind zich de ruime uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en als middelpunt de allesbrander (hout gestookte haard). De keuken en woonkamer kan je van elkaar scheiden door de stalen schuifdeuren. De begane grond is afgewerkt met een nette PVC-vloer met vloerverwarming, airco, trapkast en glad gestuukte wanden en plafonds.

1e verdieping: Deze verdieping is verrassend ruim met 3 slaapkamers en een nette badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is ingericht als salon. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en de master bedroom heeft een airco. De badkamer is onlangs deels vernieuwd (september 2024) en is voorzien van een ligbad met douche, hangend toilet, dubbele wastafel met meubel en een badkamer kast.

2e verdieping: Op deze verdieping is er wasruimte, hier zijn de wasaansluitingen en cv-installatie gesitueerd. Ook zijn er op deze verdieping nog 2 slaapkamers voorzien van kunststof dakkapellen en middels een vlizotrap kom je op de vliering. De vliering is de uitgelezen plek om alles netjes op te bergen.

Tuin: De tuin is zonnig gelegen op het zuidoosten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met elektrisch zonnescherm, bestrating en achterin de tuin is er een fijne veranda, deze grenst aan de vrijstaande houten berging. De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer of via de achterom.

Kenmerken van de woning: + Energiezuinig met 8 zonnepanelen en energielabel A + Woonoppervlak van 135 m2 + Perceeloppervlak van 117m2 + 5 slaapkamers + Luxe afgewerkt + Tuin op het zuidoosten

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 117

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 117

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars