Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bedrijfswoning met grote bedrijfshal heeft vele mogelijkheden. De woning is gelegen aan de Oostsingel 66 met daar achter de bedrijfshal, aan de Ansjovisweg 10. Het geheel ligt op een kavel van maar liefst 973m2, op een praktische locatie in het centrum van Bunschoten-Spakenburg en is makkelijk bereikbaar. De vrijstaande woning is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De bedrijfshal biedt vele mogelijkheden om zo wonen en werken te combineren.

Ben jij op zoek naar een royale woning met een bedrijfshal? Bel Snel voor een afspraak voor bezichtiging. Wij laten dit object graag aan je.

Indeling: Entree, hal met garderobenis, meterkast, toiletruimte met hangend toilet met fonteintje, deur naar de keuken en woonkamer. Het woongedeelte heeft een speelse indeling met een niveauverschil naar de gezellige living waar ruimte is voor een grote zithoek, waar je lekker kunt relaxen en onder het genot van een wijntje en een goed boek lekker kunt genieten van bij het vuur van de moderne haard. Op de vloer ligt mooie duurzame pvc met vloerverwarming. Er is een schuifpui naar een overdekt terras dat zich bevindt aan de zijkant van de woning. Via een traptrede kom je in de royale sfeervolle woonkeuken. De keuken is luxe ingericht met composiet aanrechtbladen en lades en kasten met veel bergruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: waaronder een rvs afzuigkap, een inductiekookplaat, een dubbele oven, een vaatwasser en Quooker. Het grote spoeleiland is ook voorzien van een mooi composiet aanrechtblad handig als extra werkruimte voor het bereiden van je gerechten. Er is ruimte voor grote eettafel waar je lekker kunt tafelen met je hele gezin, je familie en vrienden. Er is ruimte genoeg. Via de deur in de keuken bereik je de grote overdekte veranda. De veranda is omringd door glas. In de glazen achterpui zitten openslaande deuren naar de tuin. En wat zo fijn is, ook de 2 dakvensters zorgen voor extra daglicht. Dit is een fantastische plek om na het werk lekker te loungen en te ontspannen. En.... je kunt zo gedurende het hele jaar, ook bij mindere weersomstandigheden, van de tuin genieten.

1e verdieping: Overloop, 4 ruime slaapkamers, waarvan de master-bedroom is voorzien van een airconditioning. Er zijn 3 grote ramen met veel daglicht en er is voldoende ruimte voor een grote garderobekast. De 2e slaapkamer heeft ook grote ramen met veel daglicht en de 3e en 4e slaapkamer hebben elk een dakkapel en een groot dakraam in deze kamers is extra bergruimte onder de schuine kap. Alle kamers zijn voorzien van duurzame laminaatvloeren. De luxe ingerichte badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel met een badkamermeubel en spiegel, een vaste kast , een handdoekenradiator en een hangend toilet.

Zolder: De zolder is via een vaste trap bereikbaar en heeft veel bergruimte. Er is een groot dakvenster en hier hangt de cv-combiketel. Er is veel opslag en bergruimte. Tuin: De grote voor en achtertuin is aangelegd met verschillende borders, terrassen en een groot gazon voor en achter, Er is achter de garage/berging ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met een laadpaal voor de elektrische auto.

Bedrijfshal: Via de Ansjovisstraat bereik je de bedrijfshal van ca. 264m2.. De hal heeft 2 grote sectionaal garage-deuren en een inloopdeur. Het is een mooie grote ruimte en is geheel naar eigen idee in te richten. Als stalling van voertuigen of je opslag en werkruimte voor je eigen bedrijf. Er is een kantoorkamer, een mechanische ruimte, een koelcel met uitbreidingsmogelijkheid voor een vrieskamer. Achterin de hal is een toiletruimte en hier is een deur naar de tuin van het voor gelegen woonhuis. (aan de Oostsingel) Aan de voorzijde van de hal is ruime parkeergelegenheid voor meerdere wagens en karren op eigen terrein. Deze hal biedt vele mogelijkheden voor je eigen bedrijf aan huis, zodat je wonen en werken kunt combineren. En wat zo mooi is op de hal liggen maar liefst 54 zonnepanelen zodat je bent voorbereid op de duurzame toekomst.

Duurzaamheid: Er liggen maar liefst 54 zonnepanelen op de bedrijfshal. Er is een warmtepomp (2023) en een laadpaal voor de auto aanwezig. De woning is goed geïsoleerd. Daarmee ben je al voorbereid op een duurzame toekomst.

Kenmerken: Wonen en werken combineren. Vrijstaand woonhuis met grote garage/berging Bedrijfshal (264m2) met mogelijkheden. Gelegen op een groot perceel van 973m2. Goed onderhouden en goed geïsoleerde woning Rolluiken voor en achter. Parkeerplaats met eigen laadpaal 54 zonnepanelen op de bedrijfshal Hybride warmtepomp (2023) Bedrijfshal heeft een koelcel en vries mogelijkheden Energielabel B Centrale ligging Scholen, sportfaciliteiten, restaurants, winkels gezondheidszorg, alles is op korte afstand bereikbaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 816

Overige

Perceel oppervlakte 973

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 816

Overige

Perceel oppervlakte 973

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars