Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze zeer royale geschakelde 2-onder-1 kapwoning met een woonoppervlak van 215m2, parkeren op eigen terrein, garage die is omgetoverd tot een kapsalon, maar liefst 6 slaapkamers en zeer energiezuinig! De woning is in 2022 volledig vernieuwd met nieuwe vloeren, sanitair, 26 zonnepanelen en airco. Deze woning is gelegen in de populaire wijk 'Koenraadswetering' de wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette woningen, het vele groen en is zeer kindvriendelijk aanlegt.

Klinkt deze zeer ruime, energiezuinige woning als jouw nieuwe thuis? Wij laten je graag de woning zien.

De indeling: Begane grond: Bij binnenkomst stap je in de ruime entree met een toilet (hangend), meterkast, garderobe kast en toegang tot de royale woonkamer. De begane grond is voorzien van vloerverwarming, plavuizen visgraat vloer en spachtelputz wanden. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, deze is ontzettend ruim en erg licht door de grote raampartijen. De woonkamer en leefkeuken zijn af te scheiden door de prachtige stalen deuren. De keuken is het hart van het huis, hier komt iedereen samen om lekker te dineren of borrelen. De keuken is voor iedere hobbykok een droom, deze keuken is namelijk van veel luxe voorzien. De keuken is voorzien van een kookeiland, natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, combi-oven, koffiemachine, koelkast, vriezer, quooker, inductiekookplaat met inbouw afzuiging en teppanyaki plaat. Aansluitend van de keuken bevindt zich de serre, deze is te bereiken vanuit de keuken. Ook is er op de begane grond een kantoor, de verkopers gebruiken het momenteel als kapsalon, maar er zijn genoeg andere gebruiksmogelijkheden!

1e verdieping: Door middel van de trap in de entree kom je op de ruime 1e verdieping, hier zijn 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een losstaand ligbad, meubel met 2 waskommen en ruime inloopdouche met nis, regendouche en handdouche.

2e verdieping: Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. In de wasruimte zijn de wasaansluitingen en CV-installatie gesitueerd.

Tuin: De tuin met aangebouwde serre is een heerlijke plek om te vertoeven. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote vrijstaande berging.

Kenmerken van de woning: + Zeer energiezuinig met label A + Parkeren op eigen terrein onder de carport. + Werk en wonen gecombineerd. + Woonoppervlak van maar liefst 215m2 + Perceeloppervlak van 282m2 + 6 slaapkamers + Volledig vernieuwd in 2022 + 26 zonnepanelen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 704

Overige

Perceel oppervlakte 282

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 704

Overige

Perceel oppervlakte 282

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars