Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar de ideale plek voor jouw jonge gezin of een ruime woning voor je opgroeiende kinderen? Dat kan aan Julianastraat 49 te Halfweg. Je woont op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem, maar kan hier nog genieten van rust, ruimte en veel groen.

Deze karakteristieke woning in het oude centrum van Halfweg, gelegen aan een rustige en autoluwe straat, biedt alles wat je hart begeert. Met de Fruittuin van West, Amsterdam The Style Outlets, recreatiegebied Spaarnwoude en NS Station om de hoek, woon je hier in een perfecte balans tussen rust, ruimte en stedelijke gemakken.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Authentieke details: De woning is rijk aan karakteristieke kenmerken zoals paneeldeuren, een houten vloer, hoge plafonds, en een sfeervolle open haard. Deze details geven het huis een unieke charme en warmte.

Eigen oprit en garage: Parkeer je auto met gemak op je eigen oprit en geniet van de luxe van een garage. Ideaal voor het stallen van fietsen, gereedschap of het inrichten van een hobbyruimte.

Nabij alle voorzieningen: Naast de Fruittuin van West en Amsterdam The Style Outlets, vind je ook een medisch centrum en recreatiegebieden zoals Spaarnwoude en de Tuinen van West in de buurt. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn bovendien goed bereikbaar per auto, bus of trein vanaf het nabijgelegen NS-station.

Rust en ruimte: Hoewel je op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem woont, geniet je hier van de rust, ruimte en het groen van het buitenleven. De vrijheid en gemakken van de stad worden gecombineerd met de gezelligheid van een rustige buurt.

Royale indeling: De woon- en eetkamer met erker aan de voorzijde biedt veel licht en ruimte. De separate keuken geeft toegang tot de zonnige achtertuin. Boven vind je vijf ruime slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze charmante woning en laat je betoveren door de authentieke details die je overal terugvindt. De entree, met zijn klassieke paneeldeuren en hoge plafonds, geeft je direct een gevoel van thuiskomen. De houten vloer onder je voeten voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan de ruimte.

De woonkamer biedt een zee van licht dankzij de grote ramen en de erker aan de voorzijde. Stel je voor hoe je op koude winteravonden geniet van de warmte en gezelligheid van de open haard, terwijl de kinderen rustig spelen in de hoek. De eetkamer is perfect voor lange tafelsessies met vrienden en familie, waarbij je door de open indeling altijd in contact blijft met je gasten.

De separate keuken aan de achterzijde van de woning is praktisch en biedt direct toegang tot de zonnige achtertuin. Hier kun je in de zomer genieten van een kop koffie in de ochtendzon of een gezellige barbecue met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor jezelf om te ontspannen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met zijn eigen karakter en charme. De grote ramen laten veel licht binnen, waardoor elke kamer een fijne plek is om te vertoeven. De badkamer is verzorgd en van alle gemakken voorzien, perfect voor een ontspannen bad na een lange dag.

De zolderverdieping herbergt de vierde en vijfde slaapkamer, een ruimte die ideaal is als master bedroom, thuiskantoor of hobbyruimte. Dankzij de dakkapellen geniet je hier van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over de omgeving.

Buiten biedt de eigen oprit en garage je de luxe van altijd een parkeerplek voor de deur. De garage is bovendien een ideale plek voor het opbergen van fietsen, gereedschap of het inrichten van een werkplaats.

De ligging van de woning is werkelijk ideaal. Op loopafstand vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, van winkels en restaurants tot scholen en medische centra. Recreatiegebied Spaarnwoude en de Tuinen van West bieden diverse fiets- en wandelroutes, perfect voor een actieve levensstijl. En met het NS-station om de hoek, ben je in no-time in Amsterdam, Haarlem of op Schiphol.

Kortom, deze woning biedt je een unieke combinatie van rust, ruimte, karakter en stedelijke gemakken. Ideaal voor jonge gezinnen, mensen die rust en ruimte zoeken, en gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben.

HIGHLIGHTS

Authentieke details zoals paneeldeuren, houten vloer, hoge plafonds en open haard.
Eigen oprit en garage voor extra gemak en luxe.
Nabij alle voorzieningen zoals Amsterdam The Style Outlets, medisch centrum, recreatiegebieden, en meer.
Rust en ruimte op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem.
Royale indeling met woon- en eetkamer, separate keuken, zonnige achtertuin en vijf slaapkamers.

NEEM ACTIE

Wil je deze prachtige woning zelf ervaren? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 234

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 234

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer