Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al op een bijzondere plek willen wonen, in een bijzonder huis? Deze dubbele loftwoning aan het water in Halfweg biedt licht, rust en ruimte qua locatie en ongekende mogelijkheden qua invulling. Op de begane grond is alle ruimte voor winkel, kantoor, praktijkruimte of andere creatieve activiteiten. Op de eerste verdieping een ruime en comfortabele woning met dakterras. Eigen grond, ruimte voor een auto op eigen terrein plus een garage. Veel licht en aan twee zijden uitzicht over het water dus met recht een unieke plek!
Wilt u weten hoe de woning er aan de binnenzijde uitziet? Kom dan naar het Open Huis op 23 augustus as. van 12.00 uur tot 13.30 uur.
LOCATIE
Halfweg is een rustig gelegen dorp tussen Amsterdam en Haarlem. Het heeft ondanks het kleinschalige karakter diverse basisscholen, winkels, supermarkten en een gezellig winkelcentrum. Het dorp kent diverse unieke monumenten uit het industriële verleden. Amsterdam en Haarlem zijn beide binnen tien minuten te bereiken, maar ook diverse natuurgebieden (o.a. Spaarnwoude) en open vaarwater liggen bijna letterlijk voor de deur. Binnen een kwartier tot twintig minuten zijn hotspots zoals Schiphol en de Zuidas bereikbaar, maar ook het strand van Zandvoort. Nog sneller ben je in de binnenstad van Amsterdam, Sugar City en The Amsterdam Style outlets.
INDELING
De indeling is globaal als volgt:
Begane grond:
Atelier met pantry
Kantoorruimte
Grote slaapkamer
Toilet
Eerste/tweede verdieping:
Woonkamer
Open keuken
Drie slaapkamers
Dakterras
Badkamer
Het pand is van buiten en van binnen in prima staat. De begane grond heeft een brede bestemming waaronder detailhandel. Er is dus veel mogelijk. Het geheel ligt op eigen grond!
Maak uw plannen waar in dit prachtige pand en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand, Hoekwoning
Bouwjaar 1896
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1896
Woon oppervlakte 295
Inhoud woonhuis 1128

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand, Hoekwoning
Bouwjaar 1896
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1896
Woon oppervlakte 295
Inhoud woonhuis 1128

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste koopwoningen in Halfweg