Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf € 375.000,- k.k.

Verrassend ruime eengezinswoning met royale tuingerichte living, ruime keuken, 4 slaapkamers, brede dakkapel op de zolderverdieping, moderne badkamer en een zonnig gelegen tuin met 2 bergingen. Als extra heeft deze woning maar liefst 16 zonnepanelen en 4 airco’s die niet alleen koelen maar ook verwarmen. De huidige bewoners gebruiken de airco’s voor de verwarming van hun woning en hebben daarmee de heteluchtverwarming buiten gebruik gesteld. Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de woning m.b.t. het verduurzamen wat een energielabel A+++ heeft opgeleverd. Als u een instapklare woning zoek zien we u graag bij de bezichtiging!

Entree
Via de nette en onderhoudsvriendelijke voortuin geeft de voordeur met triple glas toegang tot de hal. Achter de voordeur ligt een grote inloopmat met aansluitend een houten vloer die is doorgelegd in de living. De verlichting werkt op een sensor.
De toiletruimte is modern betegeld en voorziet in een wandcloset, hoekfonteintje, centraal afzuigsysteem en inbouwspots die op het HUE systeem zijn aangesloten.
Er is een garderobehoek en de trapopgang.

Living
Een paneeldeur geeft toegang tot de royale en 3 meter uitgebouwde en tuingerichte living. De prachtige vloer is hier doorgelegd, de wanden en het plafond zijn gespoten en er is een handige kast onder de trap geplaatst. Recent is hier een airco geplaatst die naast koeling ook verwarmd wat tevens de hoofdverwarming is voor de living. Naast de raampartij geeft een deur toegang tot de zonnig gelegen tuin.

Keuken
Een ruime keuken in U vorm opgesteld met veel werkruimte op het hoog composiet werkblad, veel kasten, laden, carrouselkast en bovenkastjes met bladverlichting. Aan de straatzijde kan een raam met triple glas open en de raambekleding blijft achter. In 2020 zijn de wasbak met kraan, het 5 pits gaskomfoor, de vlakschermafzuiger en de vaatwasser vervangen. De grote elektrische oven, de koel/vriescombinatie en de losse magnetron zaten al in de keuken, zijn wat ouder maar werken goed. In 1 van de keukenkastjes zit de geiser voor het warme water maar deze is aan vervanging toe.

Tuin
Zonnig gelegen en diepe tuin, vrijwel geheel bestraat met een achterom en handmatig te bedienen zonnescherm wat beslist geen overbodige luxe is! Er zit een buitenkraan en er is een dubbele houten berging met een betonnen vloer, verlichting en stopcontacten.

1e Verdieping
Overloop waar in 2023 een nieuwe laminaatvloer met brede vloerdelen is geplaatst en de vloer is doorgelegd in de slaapkamers.
Ook alle wanden en het plafond op deze verdieping zijn in 2023 gestuukt.
1e Slaapkamer achterzijde – knusse kamer met recht opgetrokken wanden, triple glas in het houten kozijn met een uitzetraam en handmatig te bedienen rolluik.
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken wanden, triple glas in het houten kozijn met ook hier een uitzetraam, vast raam en van binnenuit, handmatig te bedienen rolluik. De airco die in 2024 is geplaatst koelt en verwarmt de kamer.
3e Slaapkamer voorzijde – ruime kamer met een groot kunststof Velux dakraam met verduisteringsgordijn. Er zit bergruimte achter het knieschot wat doorloopt achter de badkamer. Ook in deze kamer is in 2024 een airco geplaatst die koelt en de kamer verwarmt.

Badkamer
Trendy badkamer met modern betegelde wanden die voorziet in een
2e wandcloset, douchecabine met een nieuwe thermostaatkraan, hand- en regendouche en een drainafvoer. Er is een wandmeubel voor de handdoeken, een houten plateau met waskom, dubbel stopcontact, centraal afzuigsysteem en het kunststof Velux raam kan open voor de natuurlijke ventilatie.

2e Verdieping
De open vaste trap geeft toegang tot de voorzolder met de wasmachineaansluiting
In 2018 is de zolderverdieping gestuukt en is de dakkapel over vrijwel de gehele breedte geplaatst, uitgevoerd met kunststof kozijnen, draai/kiepramen met zomer- en winterstanden, hor en HR++ glas.
Op de voorzolder staat ook de heteluchtverwarming die niet in gebruik is, de airco’s hebben de verwarmingsfunctie overgenomen. Hier treft u ook de omvormer voor de zonnepanelen en het centraal afzuigsysteem.
4e Slaapkamer zolderverdieping – vanaf de voorzolder is de dakkapel doorgeplaatst in de slaapkamer. Hier zit 1 draai/kiepraam met hor, 2 vaste ramen en een elektrisch te bedienen rolluik. Er is nog een kunststof Velux dakraam met verduisteringsgordijn aan de straatzijde en bergruimte achter de knieschotten aan beide zijden. In deze kamer is al eerder een airco geplaatst die koelt en verwarmt.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom 2022, boven achterzijde 2023
- 16 zonnepanelen in december 2022 in eigendom geplaatst 375 WP met 6000 kWh piekvermogen met 15 jaar garantie en 30 jaar vermogensgarantie
- Vrijwel alle stopcontacten zijn vervangen
- HUE systeem is 2 tot 3 jaar oud heeft € 3.343,74 gekost en kan met 20% korting worden overgenomen voor € 2.567,84
- Houten skeletbouw
- De 4 geplaatste airco’s is hoofverwarming van de woning
- Triple glas, Velux ramen met dubbel glas en HR++ glas in de dakkapel
- Fijne woonomgeving, scholen supermarkt en park op loopafstand
- Instapklare woning
- Korting op de hypotheekrente vanwege het A+++ energielabel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 108.1
Inhoud woonhuis 382.86
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51.3
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 5.7
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 108.1
Inhoud woonhuis 382.86
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51.3
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 5.7
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..