Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMSTART IN KERSENBOOGERD

Zoek je een ideale plek om je thuis te noemen? Deze charmante woning in de levendige buurt Kersenboogerd is precies wat je nodig hebt! Of je nu een starter op de woningmarkt bent, deel uitmaakt van een eenpersoonshuishouden, met zijn tweeën een plekje zoekt of een jong gezin bent dat ruimte en comfort verlangt, deze woning heeft het allemaal. Met de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, scholen en meer, ben je verzekerd van een geweldige leefomgeving.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Naar eigen smaak in te delen: Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze woning jouw droomhuis.
Diepe tuin op het noordwesten: Geniet van lange zomeravonden in je zonnige tuin.
Prima slaapkamers: Ruim en comfortabel, perfect voor rust en ontspanning.
Energielabel B: Duurzaam en energiezuinig wonen voor een lagere energierekening.
Uitstekende locatie: Gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en scholen, alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in dit juweeltje van een woning, gelegen in de charmante en gewilde buurt Kersenboogerd. Zodra je de drempel overstapt, word je verwelkomd door een lichte en uitnodigende entree die je direct een gevoel van thuiskomen geeft. De ruime woonkamer, met grote raampartijen die natuurlijke lichtinval binnenlaten, is perfect voor zowel gezellige avonden met vrienden als rustige momenten voor jezelf. Stel je voor dat je hier je eigen stijl kunt aanbrengen, met eindeloze mogelijkheden om het helemaal naar jouw smaak in te richten.

De keuken, grenzend aan de woonkamer, biedt volop potentieel om zowel functioneel als stijlvol te zijn. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon houdt van een eenvoudige maaltijd bereiden, deze ruimte biedt alles wat je nodig hebt. Denk aan moderne apparatuur, voldoende werkruimte en een slimme indeling die koken een plezier maakt.

Stap naar buiten en ontdek de diepe tuin op het noordwesten. Hier kun je echt tot rust komen. Met genoeg ruimte voor een gezellige loungeset, een barbecue en zelfs een kleine moestuin, is dit de perfecte plek om te genieten van zonovergoten dagen en lange zomeravonden. De tuin biedt bovendien genoeg privacy, waardoor je ongestoord kunt ontspannen.

Boven vind je drie prima slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en ruimtelijkheid. De master bedroom is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een groot bed en extra meubelen. De andere slaapkamers zijn perfect als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. Met energielabel B woon je ook nog eens duurzaam en energiezuinig, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

Extra ruimte vindt je op zolder. Een iets groter dakraam en je hebt er gelijk 26m2 bij! Desalniettemin hier is een zeer grote ruimte tot je beschikking.

Deze woning is ideaal gelegen in Kersenboogerd, een buurt die bekendstaat om zijn vriendelijke sfeer en uitstekende voorzieningen. Binnen enkele minuten bereik je diverse winkels, scholen en openbaarvervoersmogelijkheden. Of je nu met de trein naar je werk gaat of gewoon geniet van een wandeling in de buurt, alles is binnen handbereik.

OVERIGE KENMERKEN

Naast de reeds genoemde kenmerken, biedt deze woning nog een aantal extra voordelen die het absoluut de moeite waard maken. Denk bijvoorbeeld aan een ruime berging, perfect voor het opbergen van fietsen en ander gereedschap. De woning is goed onderhouden en voorzien van moderne beveiligingssystemen, wat zorgt voor een veilig en comfortabel gevoel. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, zodat je altijd een plekje voor je auto vindt.

HOOFDKENMERKEN UITGEBREID

De woning biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak in te delen. Dit betekent dat je je creatieve kant kunt laten zien en elke kamer precies zo kunt indelen en inrichten als jij dat wilt. De diepe tuin op het noordwesten is een echte troef, perfect voor lange zomeravonden en gezellige barbecues. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, ideaal voor rust en ontspanning. Met energielabel B woon je duurzaam en energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je energierekening. De locatie nabij winkels, openbaar vervoer en scholen maakt je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger en aangenamer.

(**) Disclaimer: NEN-meetinstructie

De meting van de woonruimte, volgens de NEN-meetinstructie, heeft een woonoppervlakte van 85 m2. Door interpretatieverschillen kan de ruimte op de tweede verdieping (circa 26 m2) gezien worden als kamer. Deze ruimte heeft lichtinval (doch < 0,5 m2) en is bereikbaar via een vaste trap.

Wij hebben in de aanmelding het woonoppervlakte daarom op 111 m2 gezet. Wij vonden dat de woning anders tekort zou worden gedaan en je de woning misschien niet had gevonden op Funda.

Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn