Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

SECTIE 1: KORTE INLEIDING

Welkom in Kersenboogerd, waar deze unieke luxe hoekwoning wacht op haar nieuwe bewoners! Of je nu een starter op de woningmarkt bent, een twee persoons huishouden hebt, of een jong gezin vormt, dit huis biedt alles wat je nodig hebt en meer. Denk aan een ruime, beschutte tuin met een gezellige overkapping, een vrijstaande stenen garage, en een luxe keuken die direct uit een woonmagazine lijkt te komen. En dat alles, instapklaar! Wacht niet langer, je nieuwe droomhuis staat al op je te wachten!

SECTIE 2: HOOFDKENMERKEN

Unieke luxe hoekwoning: Deze woning onderscheidt zich door zijn luxe afwerking en unieke hoekligging, waardoor je optimaal profiteert van lichtinval en privacy.
Vrijstaande stenen garage: Geniet van de luxe van een eigen garage, ideaal voor het stallen van je auto, fietsen of als extra opslagruimte.
Fijne beschutte tuin met gezellige overkapping: Een ware oase van rust, perfect voor ontspanning en gezelligheid, ongeacht het weer.
Instapklaar: Deze woning is perfect afgewerkt en klaar voor bewoning, zonder dat er enige renovaties nodig zijn.
Ruime luxe badkamer en drie slaapkamers: De bovenverdiepingen bieden volop ruimte en comfort, ideaal voor een jong gezin of het ontvangen van gasten.

SECTIE 3: VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze adembenemende hoekwoning, gelegen in de geliefde wijk Kersenboogerd. Bij aankomst word je direct gegrepen door de charme van het huis. De ruime entree leidt je naar een lichte hal, waar je meteen de verzorgde afwerking van de woning opmerkt. De bijkeuken met wasmachine-aansluiting, biedt praktische opbergruimte, ideaal voor alle huishoudelijke benodigdheden. De auto parkeer je voor de entree, op eigen terrein. De 11 zonnepanelen zorgen voor het duurzame aspect! 

In de woonkamer ervaar je een oase van rust en luxe. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de moderne afwerking en het stijlvolle interieur direct een gevoel van thuiskomen creëren. Met de Airconditioning in deze living is het altijd aangenaam. De open luxe keuken is een waar pronkstuk, uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en een elegant "schiereiland". Hier maak je de heerlijkste maaltijden, terwijl je uitkijkt op de prachtige tuin.

De tuin is een plaats waar je je direct thuis voelt. De beschutte ligging zorgt voor volledige privacy, terwijl de gezellige overkapping je uitnodigt om elk seizoen van deze buitenruimte te genieten. Of je nu 's ochtends van een kop koffie geniet of 's avonds een barbecue organiseert, deze tuin is een verlengstuk van je leefruimte.

Boven vind je twee ruime slaapkamers, beide stijlvol en comfortabel ingericht. Ook is hier een Airconditioning aanwezig. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, het tweede toilet en een fijne wastafel, waardoor je elke dag met een gevoel van luxe begint. De tweede verdieping biedt nog meer verrassingen, met een extra slaapkamer, stookruimte en voldoende bergruimte. Dit is de perfecte plek voor een thuiskantoor, hobbyruimte, of een speelkamer voor de kinderen.

SECTIE 4: AANVULLENDE INFORMATIE

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Denk aan scholen, winkels, en openbaar vervoer. Bovendien ben je met de fiets of auto zo in het centrum, waar je een breed scala aan winkels, restaurants, en culturele activiteiten vindt. Het nabijgelegen park biedt een perfecte plek voor ontspanning en recreatie.

SECTIE 5: HIGHLIGHTS UITGEBREID

Deze unieke luxe hoekwoning biedt een uitzonderlijk wooncomfort dankzij de hoekligging en de hoogwaardige afwerking. Je hebt de luxe van een vrijstaande stenen garage achter in de tuin, ideaal voor opslag of het stallen van je auto. De beschutte tuin met een gezellige overkapping nodigt uit tot vele ontspannen momenten, ongeacht het seizoen. Dit alles in een instapklare woning, die direct klaar is voor bewoning zonder dat er renovaties nodig zijn. De bovenverdiepingen zijn voorzien van een ruime luxe badkamer en drie slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen in het huishouden. Verder biedt het huis, een parkeerplaats op eigen terrein, 11 zonnepanelen,  schilderwerk onlangs zeer goed uitgevoerd, recente cv ketel, airco + verwarming aanwezig, gashaard, nieuwe Velux dakramen en rolluiken aan de voorzijde.

SECTIE 6: SOCIAL MEDIA POST

? Verliefd op luxe? ? Ontdek deze unieke hoekwoning in Kersenboogerd! ?? Met een luxe afwerking, beschutte tuin met overkapping, en een vrijstaande stenen garage, is dit de perfecte plek voor starters, twee persoons huishoudens, en jonge gezinnen. Instapklaar en klaar om je hart te veroveren. ??

?? Plan nu je bezichtiging via onze website en stap in jouw nieuwe droomhuis! #WonenInStijl #Droomhuis #Kersenboogerd #LuxeWonen #Instapklaar #Makelaars #NieuweStart #JongGezin

PRIKKEL DE ZINTUIGEN EN OPROEP TOT ACTIE

Zie jezelf al zitten in je nieuwe tuin, genietend van de rust en privacy onder de overkapping, terwijl je de geur van verse koffie opsnuift en de vogels hoort fluiten. Voel de luxe materialen onder je vingers terwijl je door de ruime, lichte kamers loopt, en stel je voor hoe je elke dag begint in de stijlvolle badkamer. Deze woning doet niet alleen je ogen stralen, maar raakt ook je hart. Wacht niet langer en ervaar zelf deze oase van luxe en comfort. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit huis wacht op jou!

Highlights uitgeschreven.

UNIEKE LUXE HOEKWONING

Deze hoekwoning in Kersenboogerd is een waar juweel. Wat deze woning zo uniek maakt, is niet alleen de luxe afwerking, maar vooral de hoekligging. Hierdoor geniet je van een ongekende hoeveelheid natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, wat elke kamer een zonnige en uitnodigende sfeer geeft. Bovendien biedt de hoekpositie extra privacy, wat een gevoel van exclusiviteit en rust creëert. De hoogwaardige materialen en stijlvolle details geven de woning een luxueuze uitstraling die direct opvalt.

VRIJSTAANDE STENEN GARAGE

Een van de grootste voordelen van deze woning is de vrijstaande stenen garage, welke u ook vanuit de tuin kunt bereiken. Geen gedoe meer met parkeerplaatsen zoeken of gebrek aan opslagruimte. Deze ruime garage biedt plaats voor je auto, fietsen, en nog veel meer. Het is een veelzijdige ruimte die ook gebruikt kan worden als werkplaats of voor het opbergen van seizoensgebonden spullen. De solide stenen constructie zorgt ervoor dat je eigendommen veilig en beschermd zijn, ongeacht het weer.

FIJNE BESCHUTTE TUIN MET GEZELLIGE OVERKAPPING

Stel je voor: een zonnige middag doorbrengen in je eigen beschutte tuin, ongeacht het seizoen. Deze tuin is een oase van rust en privacy, waar je je even helemaal kunt terugtrekken. Dankzij de gezellige overkapping kun je zelfs bij minder mooi weer buiten genieten. De tuin is perfect voor ontspanning, of je nu een boek leest, een kop koffie drinkt, of een barbecue organiseert met vrienden en familie. De groene omgeving en de beschutte ligging maken het een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag.

INSTAPKLAAR

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van deze woning is dat hij instapklaar is. Dit betekent dat je geen tijd en geld hoeft te investeren in renovaties of verbeteringen. Elk detail van het huis is zorgvuldig afgewerkt en klaar voor bewoning. De moderne keuken, stijlvolle badkamer, en perfect onderhouden kamers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Je kunt zonder zorgen verhuizen en meteen beginnen met genieten van je nieuwe huis.

RUIME LUXE BADKAMER EN DRIE SLAAPKAMERS

De bovenverdiepingen van deze woning bieden volop ruimte en comfort. De ruime, luxe badkamer is een waar toevluchtsoord, voorzien van moderne voorzieningen zoals een inloopdouche, tweede toilet en fijne wastafel. Hier begin je elke dag in stijl en comfort. Daarnaast zijn er drie slaapkamers beschikbaar, ideaal voor een jong gezin of het ontvangen van gasten. Elke kamer is ruim en licht, met voldoende opbergruimte en een serene sfeer. Of je nu een kinderkamer, gastenkamer of thuiskantoor nodig hebt, deze woning biedt de flexibiliteit en ruimte die je zoekt.

Met deze highlights in gedachten, is het duidelijk dat deze woning in Kersenboogerd alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxe leven. De unieke hoekligging, vrijstaande stenen garage, beschutte tuin met overkapping, instapklare staat, en ruime bovenverdiepingen maken dit huis een droom voor starters, twee persoons huishoudens, en jonge gezinnen. Wacht niet langer en ontdek deze fantastische woning zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 183

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 183

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn