Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Je eigen huis...........

Aan de A. Mauvestraat, dichtbij het centrum van Schagen, scholen, winkel, openbaar vervoer, vind je deze ruime eengezinswoning. Ideaal als je eerste eigen huis. Gelegen op eigen grond met een perceel grootte van 167m2 en een energielabel C. Kom kijken en plan snel je afspraak in. Frits Hallensleben, de makelaar van ERA makelaardij Schagen, lat je graag de woning zien.

Om je een idee te geven van de indeling volgt deze hierna. Via de hal met meterkast de trap naar de 1e verdieping heb je toegang tot de toiletruimte en de keuken. De keuken is recht opgesteld tegen de woning scheidende wand. Via de keuken kom je in de woonkamer. Dit is een zogeheten doorzonwoonkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel licht. Via een schuifpui heb je toegang tot de tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken/berging. Ook via deze ruimte kun je naar de achtertuin.

De verdieping biedt je drie slaapkamers waarvan twee grote van ca. 11 en 12m2. De twee grote slaapkamers wordt gescheiden door een kastenwand. Op de overloop bevindt zich een kastruimte. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafelmeubel.

Een vaste trap brengt je naar de zolderverdieping. De ruimte biedt je nog onbegrensde mogelijkheden wat betreft inrichting en afwerking. De CV ketel is geplaatst op de voorzolder.

Het huis is Oost-West georiënteerd. Met fraai aangelegde achtertuin met achterom, Oostelijk georiënteerd. Een diepe voortuin op het Westen gelegen.

Richtprijs € 300.000,- k.k.

Is je interesse gewekt? Wil je komen kijken? Bel, mail of vraag je bezichtiging aan via Funda. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren over je aankoop. Je bent van harte welkom.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN