Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Recreeren op Park Zijpersluis te Burgerbrug!

Op het park Zijpersluis bestaat uit twee delen. Op het eerste deel bevinden zich 75 vrijstaande recreatiewoning alle voorzien van een ruime tuin om de woning en een mogelijkheid de eigen auto voor de woning te parkeren.

Het park bevindt zich op op nog geen 5 kilometer van de Noordzeekust van Petten. De zee, het strand en de duinen zijn per fiets uitstekend te bereiken. Wil je verder fietsen dan is er een ruim aanbod van fietspaden zowel naar het Noorden, Callantsoog, Julianadorp, Den Helder, als naar het Zuiden, Schoorl, Bergen, Egmond. Kortom een prima uitvalsbasis.

De woning bestaat uit de entree. Vervolgens de keuken en de tuin gerichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van dubbele deuren naar de achtertuin. De badkamer is een ruimte tussen de keuken en de woonkamer. De drie slaapkamers grenzen aan de woonkamer en keuken. De berging is buitenom te bereiken. Hier is de CV ketel geinstaleerd alsmede de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

De achtertuin is op het Zuiden georienteerd. In de achtertuin bevindt zich nog een tuinberging voor het tuingereedschap en -meubelen. Voor de woning is een eigen parkeerplaats voor de auto. Bezoeker kunnen parkeren bij de ingang van het park.

Verhuur behoort tot de mogelijkheden. De huidige eigenaren hebben de woning alleen voor eigen gebruik aangewend.

Heeft u vragen of wilt u komen kijken. Bel of mail mij, Frits Hallensleben. Ik beantwoord graag uw vragen of bezichtig deze woning met u.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 374

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 374

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in Burgerbrug