Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tuin op het Zuiden!

Deze speelse woning in de wijk Nes Noord is gebouwd in 2012 en voorzien van maar liefst vier slaapkamers. De tuin grenst aan water en is op het Zuiden georiënteerd. De berging in de tuin is de plek voor de tuingereedschap en -tuinmeubilair.

Nes Noord is een rustige wijk met diverse kleine speeltuintje en het huis grenst aan het Nesserpark. Er is voldoende rekening gehouden met speel- en bewegingsruimte voor kinderen. Vanuit de wijk heb je direct aansluiting op de N243. Het centrum van Schagen bevindt zich op ca. 15 minuten lopen op 5 minuten fietsen.

Het huis kent een speelse indeling wat vooral te merken is aan de verdiepte woonkamer ten opzichte van de keuken. Via de hal met meterkast en toiletruimte kom je in de keuken. De keuken is opgesteld aan de straatzijde van het huis. Opgesteld in een hoek en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer tuingericht met dubbele deuren zodat je op zonnige dagen vanuit je woonkamer de zonnige tuin in loopt.

Op de verdieping bereik je via de overloop de drie slaapkamers en de badkamer met toilet, douchen en wastafel. Via de vaste trap bereik je de zolderverdieping.

De zolderverdieping is ingedeeld met een overloop, bergkast waarin ook de cv-ketel is opgesteld. De vierde slaapkamer is riant met aan de achterzijde de dakkapel op deels opgetrokken gevel.

Uiteraard een huis welke gezien het bouwjaar volledig is geïsoleerd en voorzien is van HR++ glas. Het energielabel is A. In 2020 zijn 10 zonnepanelen geplaatst waarmee het elektraverbruik, na saldering, naar een minimum is afgenomen.

Kortom een heerlijk huis met een rustige en centrale ligging.

Richtprijs: € 399.000,- k.k..

Wil je een kijkje komen nemen? Vraag dan je bezichtiging aan. Wij nemen contact met je op om de afspraak met je te maken. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee bij je bezichtiging. Deze adviseert je bij de belangrijkste aankoop. Je vindt de NVM aankoopmakelaar o.a. op www.nvm.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 94

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 94

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN