Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ZZP'er of thuiswerker opgelet!

Deze grote vrijstaande woning heeft namelijk achter het huis een grote aangebouwde schuurruimte van ca. 90m2. Uiteraard ook interessant als je een hobby hebt waar je de ruimte goed voor zou kunnen gebruiken. Of wat de denken van de opslag van je old-timer, motor(en) of boot.

Via de hal met meterkast kun je naar de keuken. De inbouwkeuken is onder het raam opgesteld en je kijkt van hieruit de Rijdersstraat in. De woonkamer met erker is straatgericht. Verder vind je op de begane grond twee slaapkamers en de toiletruime. Via de gang kun je naar de schuurruimte.

De verdieping bestaat uit twee te betreden ruimte. De eerste is boven de woning en bereik je via de trap in de hal. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een grote ruime overloop. Via een vlizotrap op de overloop bereik je de bergzolder. De tweede ruimte bevindt zich grotendeels boven de schuurruimte en bestaat uit een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Op deze verdieping vind je ook een studio met pantry en slaapkamer. De studio is bereikbaar via de badkamer of een eigen opgang.

Het geheel staat op een mooi diep perceel eigen grond van 935m2. De woning is recent voorzien van isolatieplaten welke aan de buitenzijde van de woning zijn aangebracht. De vloer is in 2020 voorzien van vloerisolatie. Op de vloer van de bergzolder is extra isolatie aangebracht. Op het dak zijn 21 zonnepanelen aangebracht.

Is je interesse gewekt? Bel, mail of maak je afspraak via Funda.nl. Ik, Frits Hallensleben, heet je van harte welkom en laat je de woning graag zien. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee zodat je goed wordt geadviseerd bij de je grootste aankoop.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 927

Overige

Perceel oppervlakte 935

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 927

Overige

Perceel oppervlakte 935

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in 't Veld