Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CHARMANT EN SMAAKVOL VERBOUWD IN DE LEIDSEBUURT

Welkom in deze voormalige en historische boswachterswoning in de populaire Leidsebuurt! Deze charmante en smaakvol verbouwde woning biedt alles wat je zoekt: een gezellige stadstuin, een zonnig dakterras met prachtig uitzicht, en een heerlijke open leefruimte met moderne keuken. Geniet van het bruisende centrum van Haarlem op loopafstand, met bars, restaurants en winkels binnen handbereik. De ideale locatie voor een levendig en comfortabel leven!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Charmante woning met stadstuin en zonnig dakterras: Geniet van het buitenleven in je eigen stadstuin en bewonder het uitzicht vanaf het dakterras.
Gelegen in de kindvriendelijke Leidsebuurt: Een gezellige buurt op loopafstand van het centrum van Haarlem, met diverse voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en supermarkten.
Goede bereikbaarheid: Het NS-station van Haarlem ligt op slechts 7 minuten fietsen en het strand, de zee en de duinen zijn binnen 20 minuten fietsen bereikbaar.
Ruime woonkamer met hoge plafonds en visgraatvloer: De grote raampartijen en vloerverwarming zorgen voor een aangename sfeer. De woonkamer staat in open verbinding met het eetgedeelte en de moderne keuken.
Moderne open keuken met inbouwapparatuur: De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie.
Royale slaapkamers en nette badkamer: Twee ruime slaapkamers, een badkamer met wastafelmeubel, toilet, ligbad en inloopdouche, plus extra bergruimte en wasmachine-aansluiting op de tweede verdieping.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Je komt de woning binnen in de royale woonkamer. De hoge plafonds in combinatie met de grote raampartijen en de visgraatvloer geven direct een ruimtelijk en warm gevoel. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het huis altijd behaaglijk aanvoelt. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plek om te ontspannen of vrienden te ontvangen.

De woonkamer staat in open verbinding met het eetgedeelte en de keuken. De moderne open keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je zicht op de stadstuin, die via openslaande deuren bereikbaar is. Aan de achterzijde van de woning vind je ook een fijne (werk)kamer, ideaal voor thuiswerken of als logeerkamer. Op de begane grond is ook een toilet aanwezig met fontein.

Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers en een nette badkamer gesitueerd. De slaapkamer aan de voorzijde (voorheen twee slaapkamers), is gemakkelijk weer op te delen om een extra slaapkamer te creëren. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, ligbad en een inloopdouche.

Via de trap kom je op de tweede verdieping, waar je over bergruimte beschikt en de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is. Hier heb je ook toegang tot het heerlijke dakterras. Het zonnige dakterras is een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kop koffie of te eindigen, terwijl je geniet van het fraaie uitzicht.

De woning heeft een woonoppervlakte van 94 m² en een perceeloppervlakte van 62 m², wat zorgt voor een functionele leefruimte. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een comfortabele leefomgeving. En de locatie? De Leidsebuurt is een kindvriendelijke wijk op loopafstand van het levendige centrum van Haarlem, met bars, restaurants en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten in de buurt, en scholen en sportvoorzieningen zijn om de hoek. Het NS-station van Haarlem ligt op slechts 7 minuten fietsen, en binnen 20 minuten fietsen sta je op het strand.

Kortom, deze woning biedt het beste van beide werelden: een rustige, kindvriendelijke buurt met alle stadse voorzieningen dichtbij. Het is een perfecte plek voor mensen die comfort, stijl en een levendige omgeving zoeken.

HIGHLIGHTS

Deze charmante woning in de geliefde Leidsebuurt biedt alles wat je zoekt: een gezellige stadstuin, een zonnig dakterras met mooi uitzicht en een ruime leefruimte met moderne keuken. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum van Haarlem, met diverse voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en supermarkten. Het NS-station van Haarlem ligt op slechts 7 minuten fietsen en het strand is binnen 20 minuten bereikbaar. De woning heeft een royale woonkamer met hoge plafonds en visgraatvloer, twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en extra bergruimte op de tweede verdieping.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Charmante woning met stadstuin en zonnig dakterras: Deze woning biedt een prachtige stadstuin, ideaal voor rustige momenten buiten. Daarnaast is er een zonnig dakterras waar je kunt genieten van mooie uitzichten en ontspannen avonden. Het dakterras is perfect voor een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn bij zonsondergang.

Gelegen in de kindvriendelijke Leidsebuurt: De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Hier vind je gezellige bars, restaurants en winkels. Daarnaast zijn er in de buurt diverse voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en supermarkten, waardoor je alle gemakken binnen handbereik hebt.

Goede bereikbaarheid: Deze woning is uitstekend bereikbaar. Het NS-station van Haarlem ligt op slechts 7 minuten fietsen, waardoor je snel in andere steden kunt zijn. Daarnaast is het strand, de zee en de duinen binnen 20 minuten fietsen bereikbaar, perfect voor een dagje ontspanning aan de kust.

Ruime woonkamer met hoge plafonds en visgraatvloer: De woonkamer is ruim en licht dankzij de hoge plafonds en grote raampartijen. De visgraatvloer voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. De woonkamer staat in open verbinding met het eetgedeelte en de moderne keuken, wat zorgt voor een gezellige en functionele leefruimte.

Moderne open keuken met inbouwapparatuur: De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. 

Royale slaapkamers en nette badkamer: Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers die voldoende ruimte bieden. De badkamer is modern en compleet uitgerust met een wastafelmeubel, toilet, ligbad en inloopdouche. Daarnaast is er op de tweede verdieping extra bergruimte en een wasmachine-aansluiting, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning in de Leidsebuurt!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 62

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 62

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem