Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riante twee onder een kap woning met brede tuin.

Deze in 1994 gebouwde twee onder een kap woning biedt een zee aan ruimte. Het huis vind u in de Hoep Zuid in Schagen, op 750 meter van het centrum met al haar voorzieningen.

Via de hal met meterkast en toilet komt u in de tuingerichte woonkamer over de volle breedte van het huis en voor een deel ook doorlopend achter de garage. Door de grote raampartijen treedt veel daglicht tot de woonkamer toe. De schuipui geeft toegang tot de achtertuin. De keuken is aan de straatzijde van het huis te vinden. De keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van RVS blad en de gewenste inbouwapparatuur. De garage is aangebouwd en via de hal bereikbaar.

Op de verdiepingen bevinden zich de drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een deur naar het balkon aan de voorzijde van de woning. De badkamer met ligbad, douche en wastafel is zowel via de hoofdslaapkamer als via de overloop bereikbaar. Het toilet is apart van de badkamer.

Op de zolderverdieping is een eenvoudige wand geplaatst waardoor een extra kamer is ontstaan. De zolderverdieping is voorzien van dakraam.

De achtertuin is op het Noord Westen georienteerd en voldoende diep en breed om gedurende een lange tijd van de dag van de zon te kunnen genieten. Achterin de tuin staat een overkapping en tuinberging.

Kijk voor nog meer informatie op Oostersingel42.nl. Is het tijd voor meer ruimte in en om het huis? Kom dan kijken. Maak uw afspraak voor een bezichtiging. Frits Hallensleben laat u de woning graag zien.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren over de grootste aankoop. U vind de NVM aankoopmakelaars op www.nvm.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN