Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BIJZONDER LEUKE WONING OP TOPLOCATIE MET MOGELIJKHEDEN, CENTRAAL GELEGEN IN POPULAIRE BOS EN VAARTKWARTIER

Bijzondere beneden+bovenwoning, gelegen op toplocatie in het centrum, met diverse mogelijkheden.

Zoek je een superleuke woning van ruim 100 m2 met 3 slaapkamers én tuin op het zuidwesten in het populaire en supercentraal gelegen Bos en Vaartkwartier? Zorg dat je er op tijd bij bent en maak nu een afspraak!

Ben je op zoek naar een gelijkvloerse woning met tuin, op loopafstand van centrum, openbaar vervoer en wandelbos? Ook dan is dit jouw woning. Je creëert hier een fantastische leefruimte op de parterre, gelegen aan de zuidwesttuin, met slaapkamer met eigen patio, waar ook nog een slaap/werkkamer met badkamer op de verdieping zijn gesitueerd, voor bijvoorbeeld logés of hulp aan huis. De woning heeft drie entreedeuren, waardoor bijvoorbeeld ook praktijk/werken aan huis met een aparte entree mogelijk is. Dit object moet je gezien hebben voor een goede indruk.

Indeling

Begane grond Entree via de Uit den Bosstraat. Bij binnenkomst tref je de woonkamer met open keuken, alsmede een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer. Zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer is de heerlijke zuidwesttuin van 37 m2 bereikbaar. Vanuit de woonkamer bereik je de tweede slaapkamer met patio, separaat toilet, (bij)keuken met diverse inbouwapparatuur en tweede entree via de Schouwtjeslaan.

1e verdieping: grote open ruimte (slaapkamer / werkkamer), alsmede een badkamer met douchecabine, 3e toilet, wasmachine-aansluiting en wastafelmeubel. Kast met opstelling cv ketel.

Bijzonderheden - bijzonder leuke en speelse woning met heel veel ruimte op de begane grond en een kamer + badkamer op de 1e verdieping - geschikt voor gelijkvloers wonen vlakbij de binnenstad - leuk gelegen met zonnige tuin op het zuidwesten en vrij uitzicht met tot 's avonds laat zon!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede