Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een moderne duurzame vrijstaande villa?

Deze unieke recent onder design gebouwde woonboerderij ligt op een prachtige plek aan de Spiegelplas aan de rand van het dorp en is van alle gemakken voorzien. Dit sfeervolle en doordacht ontworpen huis is een unieke kans want een woning als deze is zelden te koop. Een geweldige woonbeleving in een rustig en waterrijk natuurgebied. Met de Spiegelplas in de achtertuin en dicht bij de mooie Vecht en de Loosdrechtse plassen. Zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Deze villa is met groot oog voor detail en materialen ontworpen en in 2017 gebouwd met diverse op maat gemaakte inbouwmeubels. Met energielabel A+++ heeft deze grote villa zeer lage energiekosten en is dus helemaal klaar voor de toekomst. Naast een grote tuin met vrij uitzicht zijn er op het ruime erf 5 moderne paardenstallen en een schuur.

De villa heeft maar liefst 295 m2 woonoppervlakte en 2 verdiepingen in de zijvleugels. De kavel van het woonperceel is 4300m2 De schuur met stallen is 110 m2. Het agrarische achterland (met natuur en landschapswaarden) perceel 4428 van 18.605m2 is niet inbegrepen in deze koop maar optioneel. De prijs inclusief dit perceel 4428 is € 1.999.919 k.k. Prijzen bieden vanaf.

Het object is voorzien van de laatste ontwikkelingen qua technische installaties met o.a. een warmtepomp die het huis voorziet van aardwarmte en koeling middels de vloerverwarming door het gehele huis met ruimteregelaars in alle zones. Op de schuur zijn de 21 zonnepanelen bevestigd. Een uitstekend geïsoleerd duurzaam pand welke zo goed als energieneutraal is. Op de Meerlaan 19 is met veel inspanning een duurzaam en modern huis tot stand gekomen. Een huis die voldoet aan alle nieuwe eisen en normen van deze tijd. Een dergelijk project is tijdrovend en kostbaar. Voor jou de unieke mogelijkheid om deze villa instap klaar te betrekken.

Er zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers, 5 toiletten, een werkkamer en een grote garage voor 2 auto’s. Het uitzicht vanuit de gehele achtergevel is vrij richting de bosrand van de Spiegelplas. Er is een verlichte en verwarmde veranda over de gehele achtergevel. Met 2 grote terrassen en een buitenkeuken. Het grote erf biedt volop parkeergelegenheid en een op afstand elektrisch bedienbaar toegangshek.

Open structuur
De villa is opgebouwd uit 3 delen. Een midden unit en 2 zijvleugels. Het is zeer geschikt voor een groot gezin. Werk je vanuit huis? Dan is deze villa ook zeer geschikt. De villa is levensloopbestendig gebouwd. De zichtlijnen zijn open naar de tuin. De structuur van de woning is vooral open met plafondhoogtes van 3 meter en in de living en op de bovenverdiepingen open tot aan de nok. De diverse ruimtes zijn wel af te sluiten middels schuifdeuren in de muur.

Design
Het ontwerp heeft als basis een moderne woonboerderij.
Met stoere boerderijdeuren, sfeervolle buitenluiken en grove vurenhouten balken in het zicht. Het woonbeton versterkt deze sfeer nog meer. Met hoge zwarte metalen taatsdeuren en een metalen windverband in het leefgedeelte. Ook zijn er oude hergebruikte ijsselsteentjes op de muren in de hal en de living. Er is gekozen voor robuuste materialen als hout, steen, corian, beton en metaal. De materialen en kleuren komen terug in de gehele inrichting van de villa. De buitenkant is voorzien van witte stuc met op de bovenverdiepingen grof western red cedar wit potdekselhout.

De Indeling:
Hal
Via de glazen voordeur kom je in de ruime lichte hal. Hier bevindt zich een extra groot toilet met speciaal gemaakte wastafel en wc-achterwand en een design inbouwmeubel voor de garderobe met een grote spiegelwand voor de meterkast. Tevens bevindt zich hier de toegang tot de installatie ruimte onder de zwarte bloktrap.

Werkkamer
Vanuit de hal is er een hoge houten schuifdeur in de muur verwerkt. Deze geeft toegang tot een fraaie werkkamer met inbouwbureau aan het grote raam en een zitklepbank met veel opbergruimte. Deze ruimte is geheel af te sluiten.

Masterbedroom
Via de glazen gang kom je in de masterbedroom met vrij uitzicht over de binnenplaats. De slaapkamer kan afgesloten worden met een houten schuifdeur in de muur. Er is een schuifpui en glazen deur met toegang tot het terras en de veranda. Tevens heeft het een grote inloopkast en een prachtige ruime badkamer en suite met ruime douche, toilet en een vrijstaand corian bad. Het dubbele wastafel meubel is in dezelfde stijl ontworpen voor het gehele huis.
Deze is gemaakt van berkenfineer met corian blad en waskommen. Matzwarte kranen en soft close lades. De badkamer is heerlijk licht door het grote raam.

Living
Vanuit de hal geven 2 grote metalen taatsdeuren toegang tot de living met de zithoek, eethoek en keuken met kookeiland. Alle apparatuur is van Siemens inclusief een stoomoven en combi stoomoven en warmhoudlade, afwasmachine en koelkast met lade. Onder het aanrecht bevinden zich 6 grote verlichte opberglades. Het kookeiland is ultramodern en is voorzien van een BORA inductie met power boost en flex-verwarming met geïntegreerde recirculatie afzuigunit.
Deze leefruimte is open tot aan de nok. Maar heeft door de balkenconstructie in het zicht een gezellige sfeer. De gehele nok is bekleed met wit hout.
De living is voorzien van een donkere Flam houtkachel met opvallende afvoerpijp tot aan de nok en is geplaatst voor een muur van oude IJsselsteentjes. De Flam RONDO houtkachel heeft externe luchttoevoer en een ventilator en het nieuwste 2 fase verbrandingsproces voor 80% rendement. Al het deur en raambeslag is matzwart.
Over de gehele lengte van de living is een inbouwmeubel gemaakt met zit en opbergruimte en een tv kast.
De grote glazen taatsdeuren scheiden de ruimte wel af maar behouden het open karakter. Over de gehele glazen pui zijn 2 grote schuifdeuren geplaatst naar de ruime houten veranda met vrij uitzicht. Het ontwerp van de 3 meter hoge keuken is op maat gemaakt en biedt veel opbergruimte en een pronkkast. De hoge achterwand heeft een zwart metalen apothekers trap voor een industriële sfeer. Het zwarte metaal komt terug in het stoere windverband in deze ruimte.

Bijkeuken
Vanuit de living kom je in de bijkeuken. Hier is tevens de achterdeur naar de veranda en de trap naar de linkervleugel. In de bijkeuken is een aparte pantry gemaakt. Met zwarte wasbak en kraan. Er is ruimte voor de wasmachine, droger en de hoge grote kasten bieden veel opbergruimte. De bijkeuken kan worden afgesloten met een boerderijdeur die ook half te openen is.

Eerste verdieping
Linkervleugel
Vanuit de hal bovenaan de zwarte houten trap kom je op een zeer ruime overloop.
De overloop is open tot aan de nok. Deze is voorzien van 2 Velux ramen. Deze verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche en toilet. 1 slaapkamer is thans in gebruik als werkkamer en voorzien van een op maat gemaakt inbouwbureau. Het design badkamer meubel is wederom is dezelfde stijl als in het gehele huis. Twee ruimtes worden kunnen worden afgesloten middels grote stoere boerderijschuifdeuren.
De slaapkamers evenals de badkamer hebben dubbele duo Velux ramen. Hierdoor zijn de kamers zeer licht en open van karakter. De stoere balken maken deel uit van het karakter van deze verdieping.

Rechtervleugel
De witte trapopgang aansluitend aan de bijkeuken leidt naar de bovenverdieping met als toegangsdeur een boerderijdeur. Deze ruimte heeft een slaapkamer en suite en een grove boerenschuifdeur naar een extra slaapkamer of woon-werkkamer. De badkamer is wederom in dezelfde stijl ontworpen met een badkamermeubel, douche en toilet. Ook hier zijn de stoere balken in het zicht.

Verlichting en internet
De LED wandverlichting van het Scandinavische merk Rydens Bazar is in het gehele huis op elkaar afgestemd van zwart staal en op vele plaatsen dimbaar. Ook de buitenverlichting is identiek en op een sensor aangesloten voor automatische aan en uitschakeling. Er zijn TV en internetaansluitingen in de diverse ruimtes door het gehele huis aanwezig. Er is een mogelijkheid tot aansluiting op het glasvezelnet.

Tuin & veranda
De achterdeur bevindt zich onder de verlichte en verwarmde veranda van wel 36 m2! Hier is ook de toegangsdeur naar de garage. De nieuw aangelegde tuin is praktisch ingedeeld. Er zijn 2 terrassen aan beide kanten naast de grote veranda. Er is een stoere buitenkeuken met water, verlichting en elektra. Tussen de 4 bomen is een grind terras met een picknicktafel van wel 5 meter. Aan de zijkant van de tuin bevinden zich diverse fruitbomen. Er zijn elektra aansluitingen voor elektrische BBq's en terrasverwarming. Om het perceel ligt een sloot. Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook in de voortuin is een elektrische aansluiting.

Garage
De garage heeft vloerverwarming, elektra en opbergruimte. Hij is geschikt voor 2 auto’s. Hij is volledig geïsoleerd en biedt uitbreidingsmogelijkheden.

Stallen
De villa heeft 4 ruime buitenstallen met drinkwatervoorziening. Binnen is een nog grotere merrie met veulen stal. Er is een wasgelegenheid met warm en koud water. Een hal met eigen toilet en verwarming welke als zadelkamer kan dienen. Hier bevindt zich een wasmachine en droger aansluiting voor het wassen van je paardenspullen. Je trailer parkeer je op de ruime parkeerplaats naast de stallen. De woonkavel is aan de achterzijde voorzien van degelijk hekwerk en poorten. Er is voldoende ruimte voor een paddock voor je eigen hobbypaard. Wil je een mooie bosrit maken en lekker zwemmen met je paard? Ook dat kan bij de kleine strandjes van de Spiegelplas. Natuurlijk zijn de stallen ook voor andere doeleinden geschikt.

Omgeving:
Nederhorst den Berg ligt zeer centraal, op nog geen 20 min van Amsterdam op 30 min van Utrecht en 15 min van het gezellige stadshart van Hilversum. Nabij uitvalswegen als de A1, A2 en A27.

Het ligt in de gemeente Wijdemeren op een zeer bijzondere en aantrekkelijke plek. Het is een waterrijk gebied nabij Loosdrecht en Vinkeveen en de pittoreske Vecht. Het perceel ligt aan de bosrand van de mooie Spiegelplas. De plas kent tal van kleine strandjes waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven. Om de Spiegelplas ligt een wandel en fietspad. Je fietst zo naar het prachtige Weesp, langs de Vecht of maakt een mooie wandeling langs het water. Er is een ruiterpad en volop gelegenheid om te zwemmen, suppen, met de boot het water op te gaan of in de winter de schaatsen onder te binden. Ook om te vissen is het een geweldige plek.
Naast het perceel is een pension en een manege waar tegen betaling kan worden gereden en lessen kunnen worden genomen in binnen en buitenbakken. Uiteraard in overleg.

Bijzonderheden:
-Naar de nieuwste wooneisen gebouwde duurzame villa
-Hoog energielabel A+++ met zeer lage energiekosten.
-Zeer prettig leefklimaat door houtskelet bouw en uitstekend geïsoleerd en zeer duurzaam.
-Vloerverwarming en koeling door gehele huis d.m.v. aardwarmte
-21 Zonnepanelen en aardwarmtepomp
-3 badkamers en 5 toiletten
-Zeer geschikt als familiehuis
-Levensloopbestendig met master bedroom en zeer groot toilet op de begane grond
-Enorme veranda aan achterzijde met verwarming en verlichting en vrij uitzicht
-Uitbreiding mogelijk door werkkamer of garage als kamers om te bouwen
-In de directe omgeving zijn scholen en sportvelden, natuur, restaurants en winkels en uitvalswegen
-Inpandige garage voor 2 auto’s
-Via voorzijde bereikbare en af te sluiten werkruimte
-Prachtig centraal gelegen pand op een unieke locatie

Wil je alle voordelen van een nieuw gebouwd huis? Duurzaam? Doordacht en modern? Met volop sfeer en op maat gemaakte inbouwmeubels. Zonder de enorme voorbereiding, uitvoering en hoge kosten?
Dan is dit een unieke kans!

Ben jij serieus geïnteresseerd en heb je de juiste financiering? Neem dan contact op. Bezichtigingen alleen op afspraak. Verder info op aanvraag.



Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 295
Inhoud woonhuis 1450
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 4376
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 5
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Open Haard, vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie, aardwarmte, houtkachel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 295
Inhoud woonhuis 1450
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 4376
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 5
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Open Haard, vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie, aardwarmte, houtkachel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--