Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

#Ymereverkoopt

Behoor jij tot de categorie handige doe-het-zelvers en ben je al een tijdje op zoek naar een knus appartement? Hoeft het niet zo groot te zijn en tover jij dit met jouw twee rechterhanden om tot een waar paleisje? De Formosastraat 24 in Amsterdam is precies datgene waar jij naar opzoek bent!

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, gesloten casco keuken, casco badkamer en één prima slaapkamer met toegang tot het terras.

Benieuwd of de zoektocht hier beëindigd kan worden en het klussen van start kan gaan? Waar wacht je nog op, neem snel contact op met één van onze makelaars en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe bewoner!

Indeling

Wonen
We stappen het appartement binnen in de hal vanuit waar je toegang hebt tot vrijwel alle vertrekken van het appartement. We beginnen in de woonkamer. De ruimte is lekker licht en biedt voldoende plaats om een gezellige zithoek te creëren. Hier komen bij jou tal van ideeën naar boven over hoe jij deze ruimte in zou richten. Ga je voor een strakke en moderne inrichting of kies je voor stoer en landelijk?

Koken
De gesloten keuken bevindt zich aan de achterzijde en ook deze dient gemoderniseerd te worden. De ruimte is lekker licht dankzij de deur met toegang tot het balkon. Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Slapen en baden
Via de hal komen we in de slaapkamer aan de achterzijde. Ook deze ruimte profiteert van lekker veel licht. De kamer is van goed formaat zodat je er een groot bed en een linnenkast kunt plaatsen. Met een afwerking zoals jij wenst en wellicht wat persoonlijke accessoires, ontstaat hier een fijne ruimte waarin jij jezelf even kunt terugtrekken.

De badkamer bereik je via de hal. De badkamer is momenteel voorzien van een toilet. Ook hier kun je de badkamer van je dromen creëren waar jij je waant in jouw eigen spa aan huis. Hier kom je na een lange (werk)dag helemaal tot rust.

Balkon
Vanuit zowel de keuken als slaapkamer heb je toegang tot het balkon waar het goed vertoeven is. Plaats hier gerust een comfortabele loungeset en schroom ook niet om 's morgens het eerste kopje koffie buiten te nuttigen. Een beter begin van de dag bestaat er bijna niet.. toch?

Omgeving
Dit appartementencomplex is gelegen in stadsdeel Zeeburg, aan de rand van Indische buurt. De bereikbaarheid is zeer goed, zowel met eigen vervoer en openbaar vervoer. Het N.S.-station Muiderpoort is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Bussen en tram ook op loopafstand. Voorts zijn er diverse winkels, restaurants en een supermarkt in de nabije omgeving. De gezellige Dappermarkt, Tropenmuseum en het Oosterpark zijn ook zeer dichtbij gelegen.

Bijzonderheden
-Erfpacht afgekocht tot 15 februari 2037
-Berging op de begane grond
-Servicekosten € 181,68
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-Energielabel aanwezig : B, geldig tot 15-03-2034
-Er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk te Amsterdam
-Bewoning door eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie.
-Anti-speculatiebeding
-Niet-zelfbewoningsclausule
-Ouderdomsclausule
-Voorrangsregeling sociale huur (MRA)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 210

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 210

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord