Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Dit prachtig verzorgde 3-kamer maisonette appartement met eigen parkeerplek en berging ligt centraal op het idyllische Marken. Met voorzieningen nabij en een zonnig balkon op het westen, is dit de perfecte woning voor starters, eenpersoonshuishoudens, twee persoonshuishoudens en senioren. Hier geniet je van comfort, gemak en een uitstekende locatie!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Verzorgd 3-kamer maisonette appartement: Strakke afwerking en instapklaar.
- Eigen parkeerplaats: Geen parkeerproblemen, altijd je eigen plekje.
- Inpandige berging op begane grond: Handig voor fietsen en opslag.
- Fijn balkon met middag-/avondzon op het westen: Heerlijk genieten van de zon.
- Verzorgde keuken en badkamer: Klaar voor gebruik, geen klussen nodig.
- 2 ruime slaapkamers: Ruimte en comfort voor een goede nachtrust.
- Eigen zonnepanelen op het dak. Jaarlijkse opbrengst ca. 2.000 KW.


EEN WARM EN GASTVRIJ THUIS
Stel je voor, na een drukke werkdag rijd je je eigen parkeerplaats op, zonder gedoe. Je stapt de keurige entree binnen en voelt meteen de warme, gastvrije sfeer van dit maisonette appartement. Met een woonoppervlakte van 98 m² biedt deze woning meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en te leven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer die uitnodigt om te ontspannen. De grote ramen laten het natuurlijke licht overvloedig binnenstromen, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt. Perfect voor gezellige avonden met vrienden of om gewoon rustig een boek te lezen. De westelijke ligging van het balkon betekent dat je tijdens zonnige middagen en avonden heerlijk buiten kunt zitten, genietend van een kop koffie of een goed glas wijn terwijl je de zon ziet zakken.

De keuken is een droom voor elke thuiskok: modern, strak en volledig uitgerust. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner wilt koken, deze keuken biedt je alle ruimte en mogelijkheden. De badkamer is net zo netjes afgewerkt, met moderne voorzieningen die je elke dag weer een beetje luxe geven.

De twee ruime slaapkamers bieden je alle comfort die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Beide kamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed en hebben voldoende opbergruimte. Ideaal voor een stel, klein gezin of voor wie gewoon extra ruimte wil.

Met een energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Dit label is geldig tot 14-11-2026, dus je kunt zorgeloos genieten van een lage energierekening.

Met een inpandige berging op de begane grond heb je genoeg ruimte voor je fiets, gereedschap of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Praktisch en gemakkelijk toegankelijk.

BELANGRIJKE KENMERKEN HERHAALD
Dit appartement is een zeldzame vondst in de huidige markt, met zijn verzorgde staat, eigen parkeerplaats en berging, zonnig balkon, moderne keuken en badkamer, en twee ruime slaapkamers. Hier kun je echt thuiskomen en genieten van alles wat het leven op Marken te bieden heeft.

OPROEP TOT ACTIE
Wacht niet langer en ervaar zelf de charme en het comfort van deze fantastische woning. Plan direct je bezichtiging via onze website en wie weet, vind jij binnenkort je nieuwe thuis op Marken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 324

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 324

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Marken