Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In 2019 volledig en luxe en modern gerenoveerd, zeer zorgvuldig bewoond en dus INSTAPKLAAR is dit huis aan de Velserstraat 11 in Haarlem.

Het KLEVERPARK met zijn prachtige panden en een vriendelijk, bijna dorps aandoende centrum, met om de hoek, scholen, een aantal uitstekende buurtwinkels zoals een bakker, vis- en groenteboer, kwaliteitsslager en een delicatessenwinkel. Tevens heeft de wijk, als één van de weinige wijken in Haarlem, diverse gezellige horeca gelegenheden. Voor de kinderen liggen speeltuin Burcht ter Cleeff en de natuurtuin de Kweektuin om de hoek. Iets verder beginnen de Kennemerduinen en vind je op 22 minuten fietsen het strand van Bloemendaal aan Zee. De uitvalswegen (o.a. richting Amsterdam en Schiphol) zijn in de nabijheid. NS Station Haarlem is 3 minuten fietsen.

Geniet van de luxe van de ruimte en comfort bij deze prachtige woning. De woning heeft alles wat je zoekt inclusief een adembenemend uitzicht op de Heilige Hart kerk vanuit de achtertuin. Met vijf ruime slaapkamers en twee zeer luxe badkamers kun je gemakkelijk je familie en vrienden uitnodigen en de sereniteit van het huis delen. De achtertuin gelegen op het zuidoosten met vrijstaande berging zorgt ervoor dat je kunt genieten van de zon en kunt ontspannen.

Via de entree kom je in de mooie hal met bakstenen muur en trap naar de eerste verdieping, toilet met fontein, trapkast, dubbele deur naar de keuken en eetkamer met erker, deur naar de woonkamer. In de eetkamer bevindt zich de moderne keuken met diverse Bora en Siemens inbouwapparatuur en een combi Quooker. Via de stalen binnendeuren kom je in de uitbouw. Hier vind je de woonkamer met lichtkoepels, inbouwspots en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De begane grond is volledig voorzien van een visgraat houten vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping; slaapkamer aan de voorzijde met klein balkon en slaapkamer aan de achterzijde met balkon over de volle breedte van de woning. Kleine slaapkamer/kantoor, badkamer met marmeren tegels en vloerverwarming, ligbad onder het raam. inloopregendouche met Grohe Smart control kraan, grote wastafel met dubbele kranen, verwarmde spiegel en toilet.

Tweede verdieping; grote slaapkamer met badkamer en suite met marmeren tegels en vloerverwarming met vrijstaand ligbad, inloopregendouche met Grohe Smart control kraan, meubel met dubbele wastafel, toilet en lichtkoepel. Wasruimte voor wasmachinedroger en opstelling cv ketel met dakraam. Slaapkamer.

Deze woning is klaar om zo te betrekken en je kunt onmiddellijk beginnen met het creëren van herinneringen die een leven lang mee gaan. Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de bijzondere eigenschappen en sfeer van deze woning. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Bijzonderheden: INSTAPKLAAR Modern en uitstekend gerenoveerd in 2019, waarbij vrijwel alles is vernieuwd (dak, kozijnen, cv installatie, elektra, etc); Energielabel A Vrijwel alle meubilair is ter overname; Begane grond voorzien van betonvloer met vloerverwarming; Alarminstallatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 184

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 184

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede