Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE TOEKOMSTIGE THUIS
Een parel van comfort en gemak onthult zich in de vorm van deze charmante bungalow met 2 slaapkamers, het toonbeeld van levensloopbestendig wonen. Deze woning biedt rust, ruimte en het gemak van alle voorzieningen op één verdieping. Omarm de luxe van duurzaamheid met een energielabel A en geniet elke dag opnieuw van de warmte die de stadsverwarming je biedt. Jouw auto parkeer je moeiteloos voor de deur of veilig in de eigen garage. Welkom thuis!

JOUW EIGEN OASE VAN RUST
- Levensloopbestendig genieten in een goed onderhouden bungalow met garage en separate berging.
- Ontspan in de privacy van je zonnige tuin, een groen paradijs direct aan huis.
- Twee royale slaapkamers, waarvan 1 met royale inloopkast, klaar om naar wens in te richten.
- Energiezuinig wonen met een A-label en comfortabele stadsverwarming.
- Altijd plaats voor je auto; parkeer voor de deur of onder je eigen dak. De garagedeur is bedienbaar met een afstandsbediening. 

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in deze zorgvuldige en afgewerkte bungalowwoning. Met bijna 100 m2 woonoppervlakte biedt dit huis een zee van ruimte die uitnodigt tot het creëren van onvergetelijke herinneringen. Gelegen in de jonge en levendige wijk Weidevenne, met openbaar vervoer en winkelcentrum binnen handbereik, combineert deze woning het beste van twee werelden: stads gemak en rustige woongenot.

Het schilderwerk buitenom, uitgevoerd in 2023, benadrukt de zorg die aan deze woning is besteed. Ook praktisch gemak wordt niet vergeten; met een aangebouwde berging en een bijkeuken voorzien van wasmachineaansluiting en mechanisch ventilatiesysteem, is het huishouden een fluitje van een cent.

Binnenin de woning leidt een slimme indeling je langs alle ruimtes. De garage, toegankelijk vanuit de woning en van buitenaf, biedt extra opslagruimte of een veilige haven voor je vierwieler. Tevens is de garagedeur bedienbaar met een afstandsbediening. De keuken is voorzien van al het benodigde apparatuur. Hier kook jij de sterren van de hemel! De complete badkamer, uitgerust met bad, douche, toilet en een wastafelmeubel, vormt het decor voor jouw dagelijkse verwenmomentjes. En met twee toiletten in huis hoeft men nooit lang te wachten.

WONEN MET ALLE GEMAKKEN BINNEN HANDBEREIK
- Gelijkvloers wonen met alle comfort die je wenst.
- Een zonnige tuin waar je elk seizoen van de buitenlucht geniet.
- Twee ruime slaapkamers met vrijheid voor persoonlijke inrichting, waarvan 1 met royale inloopkast. 
- Duurzaam en efficiënt verwarmd door stadsverwarming, energielabel A.
- Parkeren: voor de deur of overdekt in je eigen garage.

DE PERFECTE MIX VAN GEMAK EN COMFORT
Herontdek de essentie van een zorgeloos leven in deze unieke bungalow, de droom voor elke senior die comfortabel en stijlvol wil wonen. Het geheel is zo uniek op de woningmarkt dat wachten geen optie is. 

Benieuwd hoe dit huis jouw nieuwe thuis kan worden? Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website. Jouw nieuwe levenshoofdstuk begint hier!

EEN SAMENVATTING VOOR HET GEHEUGEN
Verheug je op gelijkvloers wonen in een sfeervolle bungalow met een eigen garage en een zonnige tuin als jouw persoonlijke groene oase. Twee ruime slaapkamers bieden je alle comfort, terwijl de energiezuinigheid van een A-label je verwarmt zonder zorgen. Het parkeren van je auto is nooit meer een uitdaging, of je deze nu voor de deur zet of in je eigen garage.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 232

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 232

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend