Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website en ontdek deze unieke kans zelf! Gelegen in de altijd levendige buurt nabij de Ringbaan-Oost, presenteert zich een instapklare woning die perfect inspeelt op de behoeften van starters, eenpersoonshuishoudens, twee persoonshuishoudens en jonge gezinnen. Met zijn rustige ligging midden in de dynamiek van de stad, biedt dit huis een ideale combinatie van comfort en toegankelijkheid. De woning is voorzien van een ruime badkamer op de eerste verdieping en een grote stenen berging, perfect voor al je opslagbehoeften. Laat je verrassen door de moderne afwerking en de talloze extra's die deze woning biedt.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

* Instapklare woning: Geen verbouwingen nodig, gewoon je koffers uitpakken en genieten!
* 11 Zonnepanelen!
* Rustige locatie: Hoewel centraal gelegen, biedt de wijk veel rust en privacy.
* Badkamer op de eerste verdieping: Geniet van een ruime badkamer met moderne voorzieningen.
* Grote stenen berging: Perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap en meer.
* Tuingericht op het zuiden: Profiteer van zonovergoten dagen in je onderhoudsarme tuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je opent de voordeur en stapt binnen in een charmante hal, waar de lange gang je uitnodigt verder te gaan, langs de stijlvolle lambrisering naar een wereld van woonplezier. Het huis straalt warmte en gezelligheid uit, mede dankzij de prachtige tegelvloer met vloerverwarming in de ruime woonkamer. De stucwerk wand- en plafondafwerkingen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl de stoere schuifdeur naar de keuken een speels element toevoegt.

De moderne woonkeuken is een droom voor elke thuiskok, compleet met inbouwapparatuur zoals een combi-oven, koelkast, vriezer en een elegante kookplaat met vlakscherm afzuigkap. Voorzien van een airco en zonnescreen, hier geniet je het hele jaar door van optimaal comfort.

Een bijkeuken met een lichtkoepel biedt extra ruimte en praktisch gemak, met aansluitingen voor wasapparatuur en de opstelling van de nieuwste cv combi ketel uit 2023.
Via de achterdeur betreed je de onderhoudsarme achtertuin, een oase van rust met sierbestrating, prima erfafscheidingen, en een grote poort die toegang biedt tot de ruime stenen berging. Hier heb je alles wat je nodig hebt, inclusief elektriciteit voor extra gemak.

De trapopgang vanuit de hal leidt je naar de eerste verdieping, waar je twee comfortabele slaapkamers vindt. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een uitnodigend dakterras, perfect voor een ontspannen ochtendkoffie. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een prima vloerbedekking en beschikt over een serene sfeer. De ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas, wat zorgt voor extra isolatie en energiebesparing.

De badkamer op deze verdieping is een luxe ruimte, volledig betegeld en voorzien van een ligbad, aparte douche, modern toilet, designradiator en een stijlvol wastafelmeubel. Hier kun je genieten van ultieme ontspanning na een lange dag.

Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping, waar een derde ruime slaapkamer zich ontvouwt. Met twee Veluxramen, veel bergruimte in het knieschot, vloerbedekking en een vaste inbouwkast, biedt deze kamer alle mogelijkheden voor een veelzijdige inrichting.

De Van Alkemadestraat ligt ideaal tussen de Ringbaan-Oost, de Spoorlaan en de Enschotsestraat, wat betekent dat je op wandelafstand bent van het bruisende stadsleven. Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen, is het centraal station van Tilburg slechts enkele fietsminuten verwijderd. Met de auto ben je daarnaast snel op de Ringbanen, wat gemakkelijke toegang biedt tot de omliggende dorpen en steden zoals Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

UITGEBREIDE HOOGTEPUNTEN

Dit instapklare huis biedt een serene thuisbasis midden in de stad. Geniet van de rustige locatie terwijl je profiteert van een moderne, ruime badkamer op de eerste verdieping en een grote stenen berging voor al je opslagbehoeften. De zuidelijk georiënteerde tuin nodigt uit tot lange middagen in de zon, terwijl de veelzijdige en moderne keuken de perfecte plek is voor het bereiden van maaltijden. Met drie slaapkamers en een energielabel B, biedt deze woning niet alleen comfort maar ook een duurzame keuze voor de toekomst.

Bezoek onze website voor een virtuele rondleiding en plan direct je bezichtiging in! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg