Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP: Jouw droomappartement!
Modern appartement met balkon, gerealiseerd in 2022, in een kleinschalig appartementencomplex met A++ Dompel jezelf onder in het moderne leven met dit prachtige appartement, compleet met een balkon en gerealiseerd in 2022! Gelegen in een charmant, kleinschalig appartementencomplex met het A++ label, vind je dit pareltje op de hoek van het Besterdplein en de Hoefakkerstraat.
De Besterd is een levendige straat in het hippe centrum van Tilburg. De gemeente heeft deze straat zelfs uitgeroepen tot een van de Linten van Tilburg! Met het bruisende centrum en het centraal station op loopafstand, ben je altijd in de buurt van wat je nodig hebt. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, het Besterdplein is super goed bereikbaar.
Dit appartement op de eerste verdieping is helemaal instapklaar. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een heerlijk gevoel van ruimte en laten het natuurlijke licht binnenstromen. Met een aparte slaapkamer, een moderne badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet, handige bergruimte en natuurlijk dat fijne balkon, heb je alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen!
Entree:
Vanuit de entree heeft u toegang tot het separate toilet, de berging, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer.
Toilet:
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een toilet en wastafel.
Inpandige Berging:
De royale berging, met vloertegels en netjes gestucte wanden, herbergt de warmtepomp en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is bovendien voldoende ruimte voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen.
Badkamer:
De verzorgde badkamer, uitgevoerd met dezelfde vloer- en wandtegels als het toilet, beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel met spiegel.
Slaapkamer:
De slaapkamer is voorzien van grote raampartijen, net gestucte wanden en een visgraatvloer. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de slaapkamer een aangename sfeer heeft.
Woonkamer:
De speelse Z-vormige woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon heeft veel raampartijen en openslaande deuren, wat zorgt voor een unieke lichtinval. Ook in de woonkamer ligt een visgraatvloer.
De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Daarnaast zijn er tal van kasten gerealiseerd en is er naast de keuken extra bergruimte.
Het balkon van ongeveer 4m², bereikbaar via verschillende openslaande deuren, biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te zitten.
Berging op de Begane Grond:
Er is ook een berging op de begane grond van circa 3m² voor vuilcontainers en fietsen.
Bijzonderheden:
- A++ label
- In 2022 gerealiseerd
- Warmtepomp
- Vloerverwarming
- Visgraatvloer doorgelegd in entree, slaapkamer en woonkamer
- Lage VvE-kosten
- Instapklaar
En nog veel meer... Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op via: [email protected] of 0850409300.
Met zorg samengesteld; er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en afbeeldingen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en de opgegeven afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 192
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 192
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

De Huisadviseur