Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Luxe afgewerkt driekamerappartement met extra ruim balkon, berging alsmede sublieme ligging binnen de ring van Eindhoven!

***Gelieve vragen wij uw interesse per mail kenbaar te maken***

WAT OPVALT AAN HET APPARTEMENT: - Betreft een volledig gerenoveerd en daarmee instap klaar appartement; - Ligging binnen de ring van Eindhoven op korte (loop-) afstand van het stadscentrum; - Goede isolatievoorzieningen (energielabel B) alsmede geheel aluminium kozijnwerk met dubbele beglazing; - Optimale aangepaste indeling waarbij o.a. de keuken bij woonkamer is getrokken en de badkamer is vergroot; - Met afgesloten binnentuin en eigen balkon welke tijdens de laatste renovatieronde vergroot is!

INDELING Dit prachtige appartement is gelegen aan een groenrijke woonstraat met voldoende openbare parkeervoorzieningen. Zowel aan de voor- als achterzijde geniet je volop privacy en kijk je uit op park en groen.

CENTRALE HAL/ENTREE Centrale hal met brievenbussen, bellentableau, bergingen en trapopgang. De voordeur van het appartement, gelegen op de tweede verdieping, is bereikbaar middels een trap Op de begane grond tref je de bergingsruimte.

APPARTEMENT Betreft een volledig gerenoveerd/ gemoderniseerd appartement met geoptimaliseerde indeling. Het gehele appartement is afgewerkt met pleisterwerk wandafwerking, stucwerk plafonds en fraaie houten vloerafwerking. Daarbij is tijdens de laatste renovatieronde het balkon aan de achterzijde vergroot.

HAL/ENTREE Hal met garderobe nis, separate toiletruimte met wandcloset, toegang tot een tweetal slaapkamers, de badkamer alsmede glazen deur naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Ruime living (ca. 38m²) met voldoende ruimte voor zowel een eet- als zitgedeelte. Aan de achterzijde gelegen open keuken, geplaatst in wandopstelling, en v.v. inbouwapparatuur. Een loopdeur geeft toegang tot het ruime balkon.

BADKAMER Extra ruime badkamer met wastafel en inloopdouche welke is afgewerkt met een glazen douchewand. Er is tevens voorzien in een loopdeur naar het balkon.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 10m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van airconditioning. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 8m²): Tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, momenteel in gebruik als kinderkamer. Deze ruimte is voorzien van een vaste kastenwand met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (bouwjaar 2010) alsmede aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BUITENRUIMTE Dit appartement heeft zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. Aan de achterzijde is het balkon tijdens de laatste renovatieronde vergroot. Tevens heeft dit appartementencomplex een eigen afgesloten binnenterrein.

LIGGING EN LOCATIE Ligging binnen de ring van Eindhoven in woonwijk "Oude Spoorbaan" o.a. op loop-/fietsafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, horeca alsmede uitvalswegen o.a. de A2, N2 en de A67.

BIJZONDERHEDEN: - Betreft een instap klaar appartement met tweetal balkons separate berging; - Sublieme ligging binnen de ring van Eindhoven en op korte (loop-) afstand van het stadscentrum; - Geheel goede isolatievoorzieningen (energielabel B) alsmede aluminium kozijnen met dubbele beglazing; - Voorzien van pleisterwerk wandafwerking, stucwerk plafonds en een fraaie houten vloerafwerking; - "Master" slaapkamer voorzien van airconditioning; - Tijdens de laatste renovatieronde is het balkon aan de achterzijde vergroot; - Aanvaarding medio februari 2025 - Uw persoonlijke makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 235

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 235

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA