Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Welkom in de Kavreinsestraat in Vlijmen, waar dit prachtige vrijstaande huis wacht op zijn nieuwe bewoners. Ideaal voor jonge gezinnen op zoek naar hun eerste ruime woning of voor gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte. Ook ondernemers die dromen van een thuiskantoor of mensen die zoeken naar een mantelzorg- of kangoeroewoning zullen hier hun hart ophalen. Dit instapklare huis biedt niet alleen een overvloed aan ruimte met vier slaapkamers, maar ook een multifunctionele ruimte en een royale tuin op het oosten. Gelegen nabij de doorgaande route naar Nieuwkuijk, combineert deze woning comfort met een uitstekende locatie.

Hoogtepunten van de Woning

- Instapklaar: Recentelijk grondig gerenoveerd en gemoderniseerd om direct in te trekken.
- Vier slaapkamers: Inclusief een royale zolderkamer die perfect dienst kan doen als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.
- Vrijstaande woning met multifunctionele ruimte: Ruim en veelzijdig, met mogelijkheden voor een thuiskantoor of mantelzorgwoning.
- Centraal gelegen: Dichtbij 's-Hertogenbosch en Waalwijk, met directe toegang tot diverse uitvalswegen.
- Garage en ruime oprit: Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's, perfect voor bezoekers of grotere gezinnen.
- zeer energiezuinig: 16 zonnepanelen en een bijzondere vorm van verwarmingssysteem, hierdoor liggen de energiekosten erg laag.

Uitgebreide Beschrijving

Stap binnen in deze prachtige woning en ervaar de combinatie van moderne elegantie en praktische luxe. De ruime oprit leidt je naar een ruim entree, waar de marmeren vloer je direct uitnodigt om verder te verkennen. De L-vormige woonkamer is strak afgewerkt en biedt een zee van licht en ruimte. Hier vind je rust en gezelligheid, terwijl de royale woonkeuken het hart van het huis vormt. Met een vernieuwd keukenblok luxe inbouwapparatuur wordt koken een waar plezier. De schuifpui en de extra loopdeur geven toegang tot een overdekt terras, een plek die in elk seizoen inspireert tot buitenleven.

Op de eerste verdieping treffen we drie volwaardige slaapkamers aan, elk met hun eigen charme. De luxe badkamer laat niets te wensen over. Een goed lopende trap brengt je naar de zolderverdieping, waar de vierde slaapkamer wacht met een overvloed aan licht en ruimte. De zolder is niet alleen een slaapparadijs maar biedt ook praktische bergruimte en voorzieningen zoals de CV-ketel en aansluitingen voor wasapparatuur.

Extra Details

Deze woning, gelegen op een royaal perceel van 484 m², beschikt over een inhoud van maar liefst 918 m³. De tuin op het oosten is volledig bestraat en biedt een serene plek voor ontspanning en recreatie. Met een voor- en zijtuin, een garage en een royale oprit, is er voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. Op slechts enkele minuten van diverse sportfaciliteiten en met een compact, sfeervol centrum nabij, biedt Vlijmen het beste van twee werelden: de charme van een dorp met de voorzieningen van een stad. De woning is meer dan een huis; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de levendige gemeenschap van Vlijmen.

Uitgebreide Beschrijving

- Instapklaar: Deze woning is recentelijk tot in de puntjes gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor je zonder zorgen direct kunt verhuizen. Van de vloeren tot de keukenapparatuur, alles straalt een moderne en frisse uitstraling uit. Dankzij de hoogwaardige afwerking hoef je alleen je meubels nog maar neer te zetten om je hier thuis te voelen.

- Vier slaapkamers: De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan persoonlijke ruimte voor elk gezinslid. De kamers op de eerste verdieping zijn perfect voor kinderen of logés, terwijl de zolderkamer diverse gebruiksmogelijkheden biedt, zoals een luxe master suite, kantoor of hobbyruimte. Dit maakt de woning ook bijzonder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een woning met mogelijkheden voor een thuiskantoor of extra speelruimte.

- Vrijstaande woning met multifunctionele ruimte: De woning biedt een veelzijdige indeling, met een extra ruimte die gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een atelier, fitnessruimte, of zelfs een mantelzorgwoning overweegt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze ruimte voegt niet alleen praktische waarde toe, maar verhoogt ook het wooncomfort.

- Centraal gelegen: De locatie is een van de grootste troeven van deze woning. Gelegen nabij de doorgaande route naar Nieuwkuijk, ben je binnen korte tijd in zowel 's-Hertogenbosch als Waalwijk. Dit maakt het woonhuis ideaal voor forenzen en biedt tegelijkertijd toegang tot stedelijke voorzieningen. De nabijheid van sportfaciliteiten en natuurgebieden zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt.

- Garage en ruime oprit: Met parkeerruimte voor meerdere auto's op de eigen oprit, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerplek voor gasten of gezinsleden met een eigen auto. De garage biedt extra bergruimte voor fietsen, gereedschap of als klusruimte. Dit praktische aspect van de woning draagt bij aan de algehele gebruiksvriendelijkheid en maakt het leven net dat beetje makkelijker.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 918

Overige

Perceel oppervlakte 484
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 918

Overige

Perceel oppervlakte 484
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch