Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een mooi appartement met twee slaapkamers en een parkeerplaats ? Dan nodig ik u graag uit om snel te komen kijken. Een supermooi en sfeervol afgewerkt appartement met een woonoppervlakte van ca. 79 m². Op loopafstand van het gezellige centrum van Vlijmen, met winkels, horeca en openbare voorzieningen zoals het zwembad, bibliotheek en met het gezondheidscentrum om de hoek. Met de auto zit u binnen 5 minuten op de snelwegen A59/ A2 richting Breda/ Utrecht. Ideaal!
Het appartementencomplex is gerealiseerd in 2004 en maakt deel uit van het zogeheten “Mondriaanpark”. Het complex is ruim en modern van opzet, duurzaam gebouwd –en voorziet in een goed functionerende VvE. Een zeer prettig complex.
Indeling: middels de centrale entree met bellenplateau en brievenbussen is er toegang tot de liften en trap naar het appartement op de derde verdieping. Op de derde verdieping komt je via de prachtige galerij (in Mondriaanstijl) bij het appartement.
Een ruimtelijk appartement met in het midden een centrale hal van waaruit alle verblijven bereikbaar zijn; om te beginnen twee fijne slaapkamers, beide met laminaatvloer en gestucte wanden. De ouderslaapkamer heeft een oppervlak van ca. 12 m². De kleiner slaapkamer die eveneens als kantoor gebruikt kan worden heeft een opp. van ca. 5 m².
Een geheel betegelde badkamer met douche-ligbad, wastafel met planchet en design radiator, een separaat toilet met wandcloset en fonteintje.
Voor de HR combiketel Intergas 2021, de WTW unit en het witgoed, een extra berging met extra opslag mogelijkheden.
De gang geeft natuurlijk ook toegang tot de woonkamer met open keuken en wintertuin (opp. totaal ca. 43 m²). De woonkamer in warme kleuren, is ruimtelijk met meer dan voldoende ruimte voor een mooie opstelling van zowel een zit- als een eethoek. Vanuit de woonkamer kun je genieten van een heerlijk vergezicht naar buiten. De keuken is opgesteld in een hoek en voorzien van moderne inbouwapparatuur w.o. combi-oven, keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en apothekerskast. Een extra feature van dit appartement is de wintertuin van ca. 4 m²; een inpandig balkon met de mogelijkheid de ramen geheel te openen om als het ware “buiten” te zitten.
In de kelder van het appartement bevinden zich de berging van ca. 5 m² en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage; deze is ruimtelijk opgezet en waarin manoeuvreren met de auto geen uitdaging is. De parkeergarage is beveiligd.
Uw fiets kunt u bovendien ook kwijt in de gezamenlijke (afgesloten) fietsenstalling buiten op het terrein. Rondom het complex is een waterpartij met fonteinen aangelegd voor een heerlijke en relaxte avond-zit.
Ben je benieuwd of dit appartement bij je past? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging bij deze beauty – het is absoluut de moeite waard bij deze woning te komen kijken !!
Bijzonderheden en belangrijk om te weten:
- Bouwjaar 2004;
- Woonoppervlakte 79 m²;
- Fijn, goed geïsoleerd appartement in Vlijmen;
- Beschikt over twee slaapkamers;
- Voorzien van een open keuken;
- Uitgerust met een loggia/wintertuin, aangrenzend aan de woonkamer;
- Ramen zijn voorzien van HR++ glas en sun-screens;
- Inpandige berging en eigen parkeerplaats;
- Schilderwerk gedaan in 2022;
- Beschikt over energielabel B;
- Complex beschikt over een lift;
- VvE kosten bedragen € 116,= / p. mnd;
- VvE vergadert jaarlijks en is “gezond”;
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 79
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 79
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bliv Makelaardij o.z.