Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! 


ONTDEK HET PARADIJS IN MOLENSCHOT 

Welkom in het charmante hart van Molenschot, waar deze prachtige vrijstaande woning wacht op jonge gezinnen, avontuurlijke levensgenieters, en senioren die van hun gouden jaren willen genieten. Deze prachtige vrijstaande woning biedt een unieke kans om te wonen in een rustige en gastvrije buurt, terwijl je geniet van alle moderne gemakken. Of je nu op zoek bent naar meer ruimte voor het gezin, een plek om in alle rust je pensioen te vieren, of de perfecte balans tussen comfort en stijl, dit huis heeft het allemaal. Laat je verrassen door de overvloed aan natuurlijk licht, de functionele indeling en de luxe afwerking die deze woning te bieden heeft. 


HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING 

Rustige en fijne straat: Gelegen in het pittoreske Molenschot, biedt dit huis de perfecte mix van landelijke sereniteit en stedelijke gemakken. 

Levensloopbestendig wonen: Met een slimme indeling kun je hier zorgeloos en comfortabel ouder worden. 

Licht en ruimte in de woonkamer: De royale woonkamer en moderne keuken baden in het daglicht, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. 

Sporten aan huis: De garage is op dit moment omgetoverd tot een uitgeruste sportschool, maar ook ideaal in te richten voor een ander gebruik/hobby. 

Royale oprijlaan en tuin: Geniet van je eigen groene oase rondom het huis, perfect voor kinderen om te spelen of voor zomerse barbecues. 

Centrale ligging: Gelegen in een bosrijke omgeving, hier kan je genieten van serene natuur en ruimte, terwijl je binnen 15 minuten in het bruisende centrum van Breda of Tilburg staat. 


VOLLEDIGE BESCHRIJVING 

Deze woning in Molenschot straalt met zijn royale woonoppervlakte van 193 vierkante meter een sfeer van ruimte en vrijheid uit. De lichte woonkamer is een oase van rust, dankzij de grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en de ruimte verrijken met een warme, huiselijke gloed. Hier voel je je meteen thuis, of je nu een levendig gezinsleven leidt of van rustige avonden houdt. Met steden als Breda en Tilburg op korte afstand, ervaar je het beste van beide werelden: wonen in een rustige, groene omgeving met de levendige stedelijke sfeer om de hoek. 

De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, wat koken tot een waar genoegen maakt. Of je nu een uitgebreid diner voorbereidt of snel iets klaarmaakt na een drukke dag, deze keuken vervult al je culinaire wensen. 

Met vier ruime slaapkamers biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Of je nu extra kamers nodig hebt voor opgroeiende tieners, een thuiskantoor, of een hobbyruimte, je vindt de flexibiliteit die je nodig hebt. De master bedroom en en-suite badkamer op de begane grond zijn voorzien van een inloopdouche en een luxueus ligbad. De tweede badkamer bevindt zich boven, ideaal voor de overige slaapkamers en biedt extra gemak voor een groot gezin of gasten. De woning biedt extra comfort met twee badkamers. Dit belooft momenten van pure ontspanning. 

De garage is een verborgen juweeltje, omgetoverd tot een persoonlijke sportschool. Stel je voor dat je de dag begint met een verkwikkende workout, zonder je huis te verlaten. Dit is het ultieme gemak voor de sportieve bewoners of maak hier een hobbyruimte van. Wat ga jij met deze ruimte doen? 

Buiten wacht je een prachtige, grote tuin. Het groen rondom de woning biedt een vredige plek om te ontspannen, kinderen veilig te laten spelen, of om vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige barbecue op een zwoele zomeravond. De oprijlaan voorziet niet alleen in ruime parkeergelegenheid, maar draagt ook bij aan de statige uitstraling van je nieuwe thuis. 

Molenschot is een mooi, rustig en landelijk dorp met een centrale ligging tussen Breda en Tilburg. Het is een dorp wat bekend staat om zijn charmante sfeer en groene omgeving, met weilanden, bossen en natuur in de buurt biedt het een fijne plek om te wandelen en te genieten van de rust. Er is een peuterspeelzaal en een basisschool, zodat de kinderen altijd dichtbij zijn. 



Wees er snel bij en laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Het paradijs in Molenschot wacht op jou en je gezin. Plan je bezoek vandaag nog en voel je meteen thuis! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 812

Overige

Perceel oppervlakte 560
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 812

Overige

Perceel oppervlakte 560
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda