Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schilderachtig, landelijk en in alle privacy/rust gelegen (onder architectuur gebouwde) vrijstaande villa (type bungalow) voorzien van zeer lichte living met een prachtig vrij uitzicht, half-open complete keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, aparte wasruimte, royale multifunctionele ruimte in het souterrain met eigen entree, carport voor het parkeren van meerdere voertuigen en tweetal vrijstaande bergingen. De ligging van deze woning is uniek, aan een rustig, aan één kant afgesloten bosweggetje te midden van de golfbanen van de in 1928 opgerichte Noord Brabantsche Golfclub Toxandria. Halverwege deze bosweg aan de linkerkant bevindt zich deze in 1988 gebouwde woning op een perceel van maar liefst 1.835m².

Houdt u van wonen in de natuur, rust, groen en in alle privacy? Plan dan snel een bezichtiging in om de fijne, gemoedelijke sfeer van deze bijzondere woning te ervaren!

BIJZONDERHEDEN - Energielabel C - Gehele dak van de woning is vernieuwd in 2020 en is uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen - Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden door de huidige (1e) eigenaar - Heerlijk, royale tuin rondom de woning waar de gehele dag een plek in de zon of schaduw met veel rust te vinden is - Mogelijkheid voor het vestigen van kantoor aan huis middels kantoorruimte in het souterrain met eigen entree - Volledig woonprogramma op de begane grond met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

LIGGING EN OMGEVING De woning is gelegen in Molenschot, een dorp in de gemeente Gilze en Rijen. In de nabije omgeving van de woning bevinden zich “De Leemputten”, diverse golfclubs en het centrum van Rijen en Breda. De woning ligt gunstig wat betreft de A58 en andere uitvalswegen.

BOUWKWALITEIT De woning is op degelijke wijze gebouwd en zeer goed onderhouden door de huidige 1e eigenaar. De woning is nagenoeg geheel voorzien van strak stucwerk, aluminium kozijnen met isolerende beglazing én dak-, muur- en vloerisolatie. Hierdoor beschikt de woning over een definitief energielabel C. In warm water wordt voorzien middels de elektrische boiler (jaar ca. 2018) en de verwarming geschied middels hete lucht verwarming. In 2020 is het gehele dak van de woning vernieuwd en in 2000 zijn de carport en berging gerealiseerd. Kortom dit betreft een vrijstaande woning die volledig voldoet aan de hedendaagse woonwensen en absoluut geschikt is voor fijne bewoning.

TUIN De zeer verzorgd aangelegde, volgroeide en privacybiedende tuin is gelegen rondom de woning en biedt veel ruimte en rust. De tuin (in totaal ca. 1.675m²) is zodanig gesitueerd dat hier de gehele dag zowel zon als schaduw te vinden is waardoor het hier heerlijk vertoeven is. De tuin beschikt over heerlijke terrassen met prachtige vergezichten doordat de woning op een terp gelegen is. Daarnaast beschikt de tuin over diverse vaste en volwassen beplanting, beregeningsinstallatie, enkele kunstwerken (ter overname) en royale gazonpartij. Aan de voorzijde van de woning is toegang tot de carport voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein en is de vrijstaande stenen berging te bereiken.

OPRIT De woning is bereikbaar via een verzorgd aangelegde oprit, grenzend aan het bospad.

INDELING BEGANE GROND

HAL/ENTREE De hal/entree is voorzien van een natuurstenen marmeren vloer en biedt toegang tot de woonkamer, tussenhal en praktische bergkast met de meterkast.

TUSSENHAL Vanuit de tussenhal, eveneens voorzien van een natuurstenen marmeren vloer, zijn de 2 slaapkamers, toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje, en badkamer II te bereiken. In de tussenhal is eveneens de garderobe gesitueerd.

WOONKAMER De riante living (ca. 60m²) is voorzien van een natuurstenen marmeren vloer, sfeervolle (bio-ethanol) haard en is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Doordat slim gebruik is gemaakt van de vele raampartijen, welke tot de grond doorlopen, is enorm veel lichtinval in deze ruimte gecreëerd en biedt het vanuit de living een mooi zicht over het groen en de landerijen. Vanuit de living is middels een tweetal schuifpuien het (deels overdekte) grote terras én de tuin toegankelijk. Daarnaast staat de living in verbinding met de (ouder) slaapkamer én de keuken.

KEUKEN De fijne keuken met kookeiland is voorzien van een natuurstenen marmeren vloer en is compleet uitgerust met o.a. een spoelbak, afzuigkap, combi oven/magnetron (2024), kookplaat, koelkast en diverse onder en bovenkasten. Vanuit de keuken is toegang tot de oprit middels een eigen toegangsdeur en is de trapopgang naar het souterrain te bereiken.

SLAAPKAMER I De (ouder) slaapkamer met badkamer en-suite is bereikbaar vanuit de woonkamer en is voorzien van een hoogwaardig tapijt en beschikt daarnaast over een praktische vaste kastenwand voor veel bergruimte. Ook in deze slaapkamer is handig gebruik gemaakt van de vele raampartijen tot de grond waardoor ook hier enorm veel lichtinval is. Middels een schuifpui is desgewenst het overdekt terras te bereiken.

BADKAMER I Royale, speels ingedeelde, badkamer met ligbad, vrijhangend closet, wastafel met meubel en inbouwspots. Deze badkamer staat in open verbinding met de (ouder) slaapkamer.

SLAAPKAMER II Gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van laminaatvloer, praktische vast kast en veel lichtinval. Middels een schuifpui is desgewenst de tuin te bereiken.

SLAAPKAMER III Eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van laminaatvloer, praktische vast kast en veel lichtinval. Middels een schuifpui is desgewenst de tuin te bereiken.

BADKAMER II Deze badkamer is ingedeeld met een inloop (regen)douche met aparte handdouche en wastafel met meubel.

SOUTERRAIN Vanuit de keuken is middels een trapopgang het souterrain te bereiken. Deze ruimte is opgedeeld in een berging/was-stookruimte en multifunctionele ruimte (thans kantoorruimte).

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot het vestigen van kantoor aan huis of desgewenst tot het creëren van een extra slaapkamer/speelkamer en/of hobbykamer. Middels de 4 raampartijen biedt ook deze ruimte genoeg lichtinval en zijn de wanden/plafond afgewerkt met strak stucwerk.

BERGING/WAS-STOOKRUIMTE In deze (inpandige) berging bevinden zich de opstelplaats van de boiler ten behoeve van het warme water, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de unit voor de heteluchtverwarming. Daarnaast is in deze ruimte meer dan genoeg bergruimte in de kasten/stellingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 1835

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 1835

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda