Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het schitterende appartementencomplex “De Pastorie” is midden in het centrum van Steenbergen gelegen. Op de 1e verdieping ligt dit mooie appartement met gezamenlijke berging op de begane grond en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Dit uitstekend onderhouden appartement heeft een woonkamer met zicht op de Grote Kerkstraat, een open keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer en een dakterras van circa 18m2 aan de achterzijde van het complex.

Begane grond: De hal/ entree aan de voorzijde van het complex biedt toegang tot het appartementencomplex. Hier bevinden zich de meterkast met moderne groepenkast en voorzien van voldoende groepen. Het appartementencomplex is voorzien van een bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. De hal geeft toegang tot het trappenhuis en de liftinstallatie. Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke berging. Via een poort aan de achterzijde is er toegang tot het complex en de eigen parkeerplaats.

Appartement (1e etage): Via de hal heeft u toegang tot het toilet, de ruime berging, de badkamer, de 1e slaapkamer en de woonkamer met open keuken. De badkamer is voorzien van een toilet, douchecabine en wastafel. In de berging zijn de wasmachine- en drogeraansluiting te vinden en hier zijn de CV-ketel en mechanische ventilatie-unit geplaatst.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het complex en biedt uitzicht op de Grote Kerkstraat in het centrum van Steenbergen. In de woonkamer is de keukenopstelling gelegen. De keukeninrichting is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Via de woonkamer is de 2e slaapkamer/ hobbykamer te bereiken.

Bijzonderheden: - Het appartement ligt in het centrum van Steenbergen - Het appartement heeft 2 slaapkamers - Het appartement heeft een ruim dakterras gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex - Er is een gezamenlijke berging op de begane grond - Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein achter het appartementencomplex - De servicekosten bedragen € 65,- per maand - De huurprijs is exclusief gas, water, licht en CAI - De waarborgsom bedraagt 3 maal de maandhuur - O.a. aan de hand van uw inkomensgegevens zal worden beoordeeld in hoeverre u voor huur in aanmerking komt. - Het toekennen van de woning is ter (eind)beoordeling van verhuurder - Oplevering mogelijk per 1 november 2024

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel