Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Binnen- en buitenshuis luxueus genieten! Al tijden op zoek naar de perfecte combinatie van rust, comfort en alle voorzieningen binnen handbereik? Daarnaast is de wens al tijden om een boot nabij huis te hebben. Dit is de woning die alle woondromen laat uitkomen! Deze watervilla, gelegen aan de Steenbergse Vliet laat alle woondromen uitkomen.

Het uitzicht op het water voegt een extra vleugje magie toe aan deze bijzondere villa. Van de serene ochtenden tot de betoverende zonsondergangen, elke blik naar buiten voelt als een cadeautje. U gaat echt heel vrolijk worden van deze kleine geluksmomenten die deze woning te bieden heeft. Deze villa is namelijk meer dan een huis; het is een sprookje dat wacht om ontdekt te worden.

HIGHLIGHTS
• Dit is wonen pur sang! Gelegen op een rustgevende locatie aan het water, maar toch met alle benodigde voorzieningen in de directe omgeving.
• Bereid u voor op een ''wauw''-ervaring bij het zien van deze moderne SieMatic keuken die van alle gemakken is voorzien.
• Energiezuinig & Duurzaam wonen? Check! De woning beschikt o.a. over een energielabel A, WTW-systeem en 16 zonnepanelen.
• Of u een rustige middag op het water wilt doorbrengen of de omgeving wenst te verkennen, de Steenbergse Vliet en het Volkerak zijn de toegangspoorten tot avontuur en ontspanning, gewoon vanuit uw eigen achtertuin.
• Gelegen op een riant perceel met 4 riante slaapkamers en maar liefst 2 majestueuze badkamers is er voldoende ruimte om binnen- en buitenshuis te genieten.
• Stap binnen in de moderne luxueuze badkamer (2024) en ervaar het luxury living in eigen huis. Geniet van een elegante inloopdouche en een chic vrijstaand bubbelbad .
• Het ruime terras (ca. 28 m²) biedt een adembenemend uitzicht over het kabbelende water, perfect voor ontspannen zomerdagen en gezellige avonden met familie en vrienden.
• Uniek en ook ruim wonen? Deze watervilla heeft een woonoppervlakte van ca. 236 m², overige inpandige ruimte van ca. 8 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 41 m², externe bergruimte van ca. 7 m² en een inhoud van ca. 905 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

U woont nu in West-Brabant of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. U wilt daar niets missen, maar wilt toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit uw nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die u maar nodig heeft. Ook wilt u een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND - Straatniveau (betonnen vloer)
U komt aan bij de Oost-Havendijk 10, parkeert de auto (of wellicht komt u met de boot naar uw droomwoning) . Bij aankomst bent u direct onder de indruk van deze bijzondere watervilla. Middels de voortuin loopt u de woning binnen. De entree is afgewerkt met een granieten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de riante living, betegeld toilet met fonteintje, meterkast, berging/garage, souterrain en eerste verdieping beide middels een vaste trap.

De living bestaat uit een open woonkeuken en een riante woonkamer.

De open woonkeuken, het hart van het huis, is een ware eyecatcher. De open woonkeuken is afgewerkt met een granieten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De recht opgestelde SieMatic keukeninrichting is voorzien van een koffiemachine (2023), kunststof keukenblad, koelkast, vriezer, stoomoven (2023), vaatwasser en kookeiland met inductie kookplaat (2023), afzuigkap en dubbele spoelbak. Voorzien van een modern kookeiland en hoogwaardige apparatuur, is dit de perfecte plek om te koken en te genieten van heerlijke maaltijden.

De woonkamer, met zijn knusse gashaard, biedt een adembenemend uitzicht over het glinsterende water en creëert een sfeervolle ambiance. Bij binnenkomst in de royale living bent u direct onder de indruk van de riante raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een granieten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De woonkamer is voorzien van een gashaard en biedt toegang tot de eetkamer c.q. werkkamer en het terras middels tuindeuren met plissé horren.

De eetkamer c.q. werkkamer is afgewerkt met een granieten vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De eetkamer, uitgerust met airco voor het ultieme comfort, nodigt uit tot gezellige diners en onvergetelijke momenten met familie en vrienden. De eetkamer biedt middels tuindeuren toegang tot het terras voorzien van elektrische zonneschermen

In de ochtend wakker worden met een kop koffie of 's avonds de zon onder zien gaan met een goed glas wijn, dit terras is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Het terras is een verlengstuk van de riante woon- en eetkamer, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan en er elke dag genoten kan worden van het ultieme Zwitserleven gevoel. Geniet hier dagelijks van een sprookjesachtig uitzicht over het glinsterende water met watervogels en de voorbij varende boten.

SOUTERRAIN - waterniveau (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de hal op souterrain niveau. De hal is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een plafond. De hal biedt toegang tot 3 slaapkamers, luxe badkamer, inloopkast, technische ruimte met CV-Ketel (Remeha, 2024) en MV-unit, bergkast en wasruimte.

Wauw, wat een eyecatcher! Luxe en stijl komen perfect samen in deze oogverblindende badkamer uit 2024. De moderne badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer met vloerverwarming, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een toilet, bubbelbad, douche, dubbel wastafelmeubel, design radiator en mechanische ventilatie. Tijd voor me-time! Geniet van pure ontspanning in het luxe vrijstaande ligbad, het ultieme verwenmoment aan het einde van een lange dag.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een walk-in-closet en biedt toegang tot de tuin middels openslaande tuindeur voorzien van plissé hor.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer, betegeld toilet en de tuin middels openslaande tuindeur voorzien van 1 plissé hor. De tweede badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een douche, mechanische ventilatie, radiator en wastafelmeubel.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt toegang tot de tuin middels openslaande tuindeur voorzien plissé hor.

De tuin van deze villa ligt direct aan het water en biedt een oase van rust en natuur. De tuin is voorzien van diverse gezellige zithoekjes zodat ieder moment van de dag genoten kan worden van het buitenleven. De tuin beschikt over sierbestrating, terras, buitenverlichting, stoomvoorziening t.b.v. de boot, achterom en houten tuinhuisje. Een droom voor de boot- c.q. water(sport)liefhebbers onder ons; de tuin biedt direct toegang tot het water, middels een eigen aanlegsteiger!

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de slaapkamer op de eerste verdieping. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van 2 Velux dakramen en biedt toegang tot de studeerkamer en de bergzolder die beschikt over een houten vloerconstructie.

De studeerkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. Door de vide krijgt de studeerkamer een prachtig open gevoel, met een directe verbinding met de woonkamer beneden.

__________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze unieke watervilla zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 905
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 411
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 520
Tuin diepte 2.6
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59.82
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 905
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 411
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 520
Tuin diepte 2.6
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59.82
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?