Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom Thuis op Schout van Herenthalsplein 27!

Op zoek naar de ideale gezinswoning gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt? Dan biedt deze moderne en ruim opgezette tussenwoning een uitgelezen kans! De woning is namelijk gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Maasoever (Maaspoort), recht tegenover een speelweide. In de directe omgeving zijn diverse scholen gelegen, kinderdagverblijf en het winkelcentrum de Lokerenpassage en de winkels aan het Goulmy en Baarplein. De woning ligt op steenworp afstand van het Maas oevergebied met zijn prachtige uiterwaarden. Hier bevinden zich diverse wandel- en fietsroutes om dit mooie en groene gebied te verkennen.

Hoogtepunten van de woning
- Vrij uitzicht aan de voorzijde: Een fijne woning gelegen in een jonge en kindvriendelijke woonomgeving. De woning is direct gelegen aan gemeentelijk groen/parkje met speeltoestellen voor jonge kinderen en dus met een vrij uitzicht! Dit creëert niet alleen een gevoel van ruimte en rust, maar biedt ook een veilige en leuke speelplek voor de kinderen, letterlijk voor de deur.
- 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping: Ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte. De drie ruime slaapkamers bieden voldoende plek voor het hele gezin, inclusief opbergruimte en veel natuurlijk licht. De zolderverdieping is een multifunctionele ruimte die kan dienen als extra slaapkamer, thuiskantoor of speelkamer.
- Frans balkon en loggia: Eén van de twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning heeft een vaste inbouwkast en een Frans balkon. Dit zorgt voor een charmante uitstraling en maakt de ruimte extra licht en luchtig. De loggia, gelegen op de zolderverdieping en gericht op het zuiden, is ideaal voor het ophangen van de was of om heerlijk te genieten van de stilte en de rust. Het biedt een perfect plekje om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
- Garage: De woning beschikt over een garagebox (met elektriciteit), direct om de hoek van de woning. Dit biedt praktische opslagruimte en een veilige plek voor uw auto. Tevens zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen in de directe omgeving. Tegenover de woning kan, door middel van een laadpaal, de elektrische auto worden opgeladen. De voorzijde van de woning is autovrij, wat zorgt voor een super kindvriendelijke en heerlijk rustige woonomgeving. Maar toch iets te laden of te lossen? Geen probleem, het "rode" paaltje aan het begin van de straat kan plat, waardoor tijdelijk inladen en uitladen eenvoudig is.
- Ruime badkamer en keuken: Volledig up-to-date en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. De keuken heeft hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt genoeg ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, moderne wastafel en een designradiator, waardoor het een heerlijke plek is om de dag te beginnen en te eindigen.

Volledige Beschrijving
Stap binnen in deze sfeervolle en moderne woning aan het Schout van Herenthalsplein 27, gelegen in de geliefde wijk Maasoever. Met een energielabel B en een woonoppervlakte van 112 vierkante meter biedt deze woning een uitstekende balans tussen comfort en duurzaamheid. Op een ruim perceel van 154 vierkante meter heb je voldoende ruimte om je eigen groene oase te creëren.

Hal
Bij binnenkomst vind je in de hal de toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De plavuizen vloer met vloerverwarming zorgt voor een warme welkom.

Woonkamer
De ruime woonkamer straalt dankzij de grote raampartijen die een vrij uitzicht bieden over het gemeentegroen en de speelweide. De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving. Een praktische trapkast biedt extra opbergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken.

Keuken
De keuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, koel- vriescombinatie, combioven magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de achtertuin, die uitnodigt tot buiten koken en dineren.

Eerste Verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde meet maar liefst 5,81 meter bij 3,34 meter. Eén van de twee slaapkamers aan de voorzijde beschikt over een vaste inbouwkast en een charmant Frans balkon.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche en een ligbad. Daarnaast zijn er een wastafel met meubel, een hangend toilet en een designradiator aanwezig.

Tweede Verdieping
Een vaste trap leidt naar de lichte zolderverdieping, die dankzij de vele raampartijen baadt in natuurlijk licht. Op de voorzolder vind je de cv-combiketel (bouwjaar 2012), de unit voor mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de voorzolder heb je toegang tot de loggia, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het groen en de speelweide.

De loggia, gelegen op het zuiden, is perfect voor het ophangen van de was of om in alle rust van de omgeving te genieten.

Tuin
De achtertuin, gelegen op het noorden, is een serene plek met een vijver voor karpers en een houten berging. De tuin is omheind door een schutting met een poort naar de achterom, wat zorgt voor privacy en gemak.

Kom langs en ervaar zelf de unieke charme en het comfort van deze prachtige woning aan het Schout van Herenthalsplein 27!

Woonomgeving
Wonen aan Schout van Herenthalsplein 27
De Schout van Herenthalsplein bevindt zich in een van de jongste gedeeltes van de wijk Maaspoort, aan de rand van de bruisende stad ’s-Hertogenbosch. Met de Maas en zijn prachtige uiterwaarden op slechts een steenworp afstand, is deze locatie ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers die houden van natuur en rust. Voor de dagelijkse boodschappen en meer kun je terecht bij het Goulmy en Baarplein of het overdekte winkelcentrum De Lokerenpassage, beide op loopafstand.

Kindvriendelijke en Moderne Woonwijk
De wijk Maasoever staat bekend om zijn kindvriendelijkheid en moderne uitstraling. Hier vind je alles wat je nodig hebt dichtbij: van scholen en kinderopvang tot sportfaciliteiten en diverse openbare gelegenheden. Daarnaast biedt de buurt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelwegen A2 en A59, waardoor je binnen no-time in de binnenstad van 's-Hertogenbosch bent.

Ontdek Schout van Herenthalsplein 27
Kom deze prachtige woning zelf ontdekken tijdens een bezichtiging. Schout van Herenthalsplein 27 biedt je een unieke kans om te wonen in een fijne, kindvriendelijke omgeving met een niet-alledaagse vormgeving. Wij verwelkomen je graag voor een rondleiding!

Maak snel een afspraak en wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch