Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle benedenwoning met zonnige tuin aan de Zeelsterstraat in Eindhoven!

Welkom bij deze benedenwoning van 51m2 aan de Zeelsterstraat 235-01 in het levendige stadsdeel Strijp in Eindhoven. Deze gezellige woning biedt comfort, een praktische indeling en een fijne buitenruimte op het zuiden van 21m2. Het complex waar dit appartement onderdeel van is, is in 2009 gesplitst en volledig gerenoveerd + gemoderniseerd. Een fijn appartement voor starters, stellen of iemand die op zoek is naar een gelijkvloers appartement op een gunstige locatie.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: zeelsterstraat235-01.nl!

De omgeving De wijk Het Ven staat bekend om zijn rustige karakter en centrale ligging. Op loopafstand van de woning bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder een Albert Heijn XL voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ligt het Philips van Lenneppark in de buurt, waar je heerlijk kunt wandelen of genieten van de natuur. Het bruisende Strijp-S, met zijn creatieve hotspots en culturele evenementen, bevindt zich op korte fietsafstand en biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen, ben je snel in het centrum van Eindhoven of op de snelweg.

Indeling van het appartement Bij binnenkomst via de algemene voordeur kom je in de ruime hal, die direct leidt naar je eigen voordeur. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer, die door de grote raampartijen veel licht binnen laat. Deze ruimte is sfeervol en biedt voldoende plek voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Grenzend aan de woonkamer vind je de open keuken, die uitgerust is met de nodige voorzieningen (vaatwasser, koelkast met vriesvak en een 4-pits gasfornuis).

De woning beschikt over één ruime slaapkamer, die gelegen is aan de achterzijde van het appartement en uitkijkt op de tuin. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kastruimte. In de slaapkamer vind je de deur naar de badkamer. De badkamer is modern en voorzien van een douche, wastafel, verwarmd handdoekenrek en een wasmachine aansluiting. Daarnaast is er een separate toiletruimte, handig gesitueerd in de hal, waardoor het bezoek ook gebruik kan maken van het toilet zonder door de badkamer te hoeven gaan.

Via de slaapkamer kan je door de openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. Deze buitenruimte is een echt pluspunt; een heerlijke plek waar je volop kunt genieten van de zon en rustig kunt ontspannen met een goed boek of een kop koffie. De tuin biedt ruimte voor een zithoek en wat groen, wat zorgt voor een extra gevoel van privacy en rust. Via de achterom is ook de gezamenlijke berging te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 51 m2. * De inhoud van het appartement is 197 m3. * Het gebouw is uit ca. 1937 en volledig gerenoveerd in 2009. * VvE is in eigen beheer van de 5 eigenaren. * De servicekosten bedragen totaal € 90,-- per maand. * Gratis parkeren voor de deur. * Energielabel D. * Aanvaarding: in overleg.

Ben jij op zoek naar een sfeervolle benedenwoning met een zonnige tuin op een aantrekkelijke locatie in Eindhoven? Dan is de Zeelsterstraat 235-01 zeker een bezichtiging waard! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 197

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 197

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars