Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ZATERDAG 5 OKTOBER OPEN HUIS VAN 11:00 TOT 14:00

Gelegen in Rosmalen ligt dit fraaie 3-kamer appartement in de Cornelis Bosstraat 10. Gelegen op een Ideale locatie, fijne buurt en prachtig instap klaar appartement.

Een sfeervol en aantrekkelijk 4-kamerappartement in Hintham, keurig onderhouden met balkon aan de voor- en achterzijde met prachtig uitzicht.
Dichte keuken - 2 volwaardige slaapkamers - moderne toilet en badkamer - berging op de begane grond - openbaar parkeren.

Locatie:
De woonwijk Hintham ligt tussen 's-Hertogenbosch en Rosmalen, direct nabij de snelweg A2. Op slechts enkele minuten loopafstand vinden we een winkelplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook scholen en sportvoorzieningen zijn vanaf deze locatie prima te bereiken. Recreatiegebied Het IJzeren Kind en de Oosterplas zijn beide op loopafstand gelegen, De binnenstad van ´s-Hertogenbosch is met de fiets, auto en het openbaar vervoer prima bereikbaar.


De centrale entree bevindt zich op de begane grond waar ook de bellen en postbussen gelegen zijn.

De entree is zeer ruimtelijk en prettig met tevens vaste kasten en met meterkast en toiletruimte.

Royale woonkamer met grote raampartijen en een deur naar het balkon. Het appartement is v.v. nette wandafwerking en een laminaat vloer.
De moderne dichte keuken (2021) is voorzien voldoende kastruimte en diverse SIEMENS (inbouw)apparatuur, te weten: een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelvries combinatie en aansluitpunt voor de wasmachine. Vanuit de keuken is het tweede balkon aan de achterzijde bereikbaar.

De moderne badkamer (2021) is voorzien van een ligbad/douche en een badkamermeubel met wastafel.


Dit appartement is ideaal voor starters, geen overdrachtsbelasting en NHG financiering mogelijk! - de aanvaarding kan op korte termijn

- Goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers
- Twee balkons;
- Gratis parkeren voor de deur;
- Intercomsysteem;
- Kunstof kozijnen en dubbel glas
- Centrale verwarming aanwezig middels blokverwarming;
- Warm water via eigen, elektrische boiler;
- Servicekosten bedragen € 149,- per maand
- voorschot stookkosten € 35

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 228
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 228
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Nextmove makelaars