Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Startprijs € 748.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Sterksel, Heezerweg 1a

Zonnepanelen en energielabel C!

Een harmonieus samenspel van natuur en woongenot in deze unieke leefomgeving!!

In het prachtige charmante, pittoreske dorpje Sterksel staat dit fraai gelegen vrijstaande Larense landhuis met het uitzicht op het groene plein en op loopafstand naar de dorpswinkel. Het is begin 1971 ontworpen door de bekende architect, wijlen Pieter Cornelis van Uchelen. Dit unieke pand beschikt over 4-5 slaapkamers. De werk/slaapkamer, ouderslaapkamer en badkamer zijn op de begane grond. Aansluitend een woonkeuken met een sfeervolle living. Op de 1e verdieping zijn nog eens 3 royale slaapkamers. De woning wordt verder verfraaid door een prachtige parketvloer! Gesitueerd in een prachtige omgeving met een schitterend aangelegde parkachtige tuin met optimale privacy gelegen op een groot perceel van 2020 m.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Ruime hal met een fraaie tegelvloer, garderobenis, in 2023 vernieuwde meterkast met slimme meter met drie fasen en krachtstroom, trap naar kelder en verdiepingsvloer. 1e geheel betegeld toilet met fonteintje en een raampje voor de frisse lucht.

Living:
Sfeervolle woonkamer met een fraai balkenplafond, een fraaie parketvloer, gesloten houtkachel met schouw, sfeervolle zit- en eetgedeelte en openslaande deuren naar de tuin. Door de vele ramen heeft u volop contact met buiten. In de woonkamer een aansluiting op het glasvezelnetwerk van HSLnet.

Keuken:
Separate woonkeuken met tegelvloer, L-vormige Miele keukenopstelling. Compleet met inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, Miele oven (2022), Pelgrim inductie kookplaat (2022) met afzuigkap. Vanuit keuken loopdeur naar tuin en fraai uitzicht over de tuin

Werk/slaapkamer:
Eén van de mooiste plekjes in de woning is deze sfeervolle slaap/werkkamer. Het biedt een prachtig uitzicht op het groen aan de voorzijde en ook hier ligt een prachtige parketvloer.

Slaapkamer:
Op de begane grond ligt de ouderslaapkamer ook met een fraaie parketvloer en een prachtig uitzicht op de achtertuin met zijn eikenbomen. Aansluitend de badkamer.

Badkamer:
Deze ruimte (1998) is geheel betegeld en is voorzien van vloerverwarming, een douche, 2e toilet, designradiator en een wastafel met ombouw.
Aansluitend is de natte ruimte voor de was apparatuur, de Nefit Ecomline cv-ketel. De ruimte heeft een handige wasbak en biedt toegang naar de bergzolder middels een luikje.

Kelder:
Via de trap in de hal komt u in de droge wijnkelder, waar je ook al je spullen in op kunt bergen. Deze is voorzien van een raampje voor de frisse lucht.

1e Verdieping:
Middels de mooie eiken trapopgang bereikt u de overloop en de 3 ruime slaapkamers met onder het dakbeschot bergruimte en vaste kasten.
Over de gehele verdiepingsvloer ligt ook hier een dikke robuuste parketvloer, met uitzondering van één slaapkamer waar een Tretford vloerbedekking ligt.

Garage/berging:
Vrijstaande garage berging van 6x3m, voorzien van elektra, een voordeur met dwarsbalk erachter en een zijdeur voorzien van veiligheidssloten.

Tuin:
De woning wordt omringd door een parkachtige tuin, waarin een rododendron bos met negen eikenbomen rust en privacy bieden. Voor het besproeien van tuin is er een eigen waterpomp.
Bovendien maken de grasrobots aan zowel voor-als achterzijde van het huis het onderhoud van de tuin efficiënt en gemakkelijk.

BELANGRIJK:
* Bouwjaar 1971, perceelsoppervlakte 2.020 m², inhoud circa 789 m³.
* In 2011 zijn de meeste kozijnen vernieuwd en voorzien van HR++ glas. De overige ramen waren voorzien van dubbel glas in 1989.
* In 2022 energie label C toegekend, daarna werden er 11 zonnepanelen geplaatst met een transformator op elk paneel (2023).
* In 2023 elf zonnepanelen geplaatst.
* De dikke parketvloer die bijna overal ligt, voegt warmte en karakter toe aan de ruimtes.
* Gelegen in een schitterende, parkachtige omgeving en heeft een uitstekende verbinding met de uitvalswegen.
* Lokale supermarkt aan de overkant van het dorpsplein.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 789
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2020
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 1998
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 789
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2020
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 1998
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij