Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een instapklare woning op een goede woonlocatie? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak om te komen kijken! Deze woning beschikt over een hoogwaardig isolatiepakket, een luxe keuken, moderne badkamer, een drietal slaapkamers en fraai aangelegde tuin met overkapping. Vanuit de woning heeft men een prachtig uitzicht over het groen aan de voorzijde.

Via een pad en de aangelegde voortuin is de entree van de woning bereikbaar. Indeling. Entree/hal met moderne tegelvloer, vloerverwarming, toiletruimte en meterkast. Vanuit de hal is de keuken te bereiken.

De moderne keuken in L-opstelling is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De keuken is compleet uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. Daarnaast heeft men vanuit de keuken een prachtig vrij zicht op de groenvoorziening aan de voorzijde.

De open verbinding met de woonkamer maakt dat het geheel een ruimtelijk gevoel geeft. Ook hier ligt een moderne tegelvloer met vloerverwarming en een volledig gestuukte afwerking van wanden en plafond.

Middels een tuindeur zijn de aangebouwde overkapping en achtertuin bereikbaar.

1e verdieping. De overloop met eikenhouten vloer geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de luxe badkamer.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning, over de volle breedte en beschikt over een eikenhouten vloer met vloerverwarming en een tweetal dakramen welke voor lichtinval en ventilatie zorgen. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning over de volle breedte en beschikt eveneens over een eikenhouten vloer met vloerverwarming en een tweetal dakramen.

De luxe en geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen wanden, thermostaatkraan en rainshower, een brede wastafel met meubel en spiegel met verlichting. Tevens beschikt de badkamer over een wandcloset en mechanische ventilatie.

2e verdieping. Middels een vaste trap vanuit de overloop is de open zolder bereikbaar. Deze ruimte (21m²) is nu niet meegenomen in het woonoppervlakte aangezien de hoeveelheid daglicht te beperkt is, met het realiseren van een groter dakraam bedraagt het woonoppervlakte 95m².

Deze verdieping is eveneens voorzien van een eikenhouten vloer, bergruimte onder de kapschuinte, aansluitingen wasapparatuur en dakraam.

Tuin. De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van een luxe overkapping met lichtstraat, inbouwspots en glazen schuifpui waar men heerlijk buiten kan genieten. Verder beschikt de tuin over beplanting, elektra, een houten geïsoleerde berging en achterom.

Bijzonderheden: - Instapklare woning met hoogwaardige afwerking; - Energielabel A; - Woonoppervlakte met een groter dakraam op de 2e verdieping bedraagt 95m²; - Een tweetal ruime slaapkamers op de 1e verdieping en mogelijkheid voor het realiseren van een ruime slaapkamer op de 2e verdieping; - Begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming; - Moderne en complete keuken; - Luxe badkamer; - Vloerverwarming begane grond; - Vrije ligging aan de voorzijde; - Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving; - Ligging in gewilde woonwijk Beekse Akkers; - Kortom, kom snel kijken naar deze fraaie woning!!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 102
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 102
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA