Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karaktervolle woning in de groene Skandiawijk. Doordat deze leuke huizen anderhalve meter breder zijn dan "normale" huizen zien we vaak de verrassing bij kandidaat kopers. Een fijne en lichte woonkamer met uitgebouwde keuken op de begane grond en boven maar liefst 5 slaapkamers vormen de basis voor veel woonplezier. Aan de achterzijde ligt het huis aan een grasveld.

Indeling Begane grond: ruime hal met tegelvloer; meterkast (vernieuwde groepenkast); een verdiepte kelderkast ; gemoderniseerd en geheel betegeld toilet (hangcloset) en fonteintje; gezellige maar ook vooral lichte woonkamer in L vorm van circa 38 m2 met een parketvloer, open haard en openslaande deuren naar de tuin; de keuken staat in de uitbouw aan de achterzijde en heeft een keukeninrichting voorzien van een spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

1e Verdieping: overloop; slaapkamer 1 aan de voorzijde van ruim 10 m2; slaapkamer 2 aan de achterzijde van ruim 12 m2; slaapkamer 3 van plm. 10 m2; slaapkamer 4 van plm. 5,5 m2; geheel betegelde badkamer met klein bad, een separate douche, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: Via de vaste trap bereikbare ruime voorzolder met CV combi ketel, aansluiting voor de wasmachine en veel bergruimte; ruime zolderslaapkamer 5 van circa 12 m2 woonoppervlak (vloeroppervlak is groter!) met dakkapel en veel bergruimte.

Tuin: De ruim 10 meter diepe en mooi aangelegde achtertuin biedt veel privacy en is ideaal voor mensen die graag buiten zitten. Fijne zuid ligging met een groot terras tegen de woning en voorzien van een groot zonnescherm. Er zijn geen directe achterburen en je kijkt uit over een groot grasveld. Verder is er een stenen berging met elektra.

De voortuinen worden collectief onderhouden. Iedere woningeigenaar is lid van de vereniging van huis en grondeigenaren Skandia die daarvoor zorgt. Hierdoor wordt het parkachtige karakter van de omgeving geborgd. Op de website www.vvghskandia.nl kan je alle relevante informatie vinden.

Algemeen: *de woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Verder zijn de spouwmuren in 2020 geïsoleerd. Ook het dak is geïsoleerd. *de keuken is in 2001 uitgebouwd en volledig geïsoleerd *groot zonnescherm (knikarm) aan de achterzijde van het huis. *bijdrage een de vereniging Skandia tbv. het tuin onderhoud bedraagt circa €255,- per jaar *er zijn 2 basisscholen op loopafstand aanwezig *supermarkt op 300 meter afstand. *Geldrop beschikt over een NS station, een ziekenhuis en middelbare school. Verder ligt ook de Kasteeltuin vlakbij. Maar ook het centrum van Eindhoven ligt op nog geen 20 minuten fietsen. *Veel recreatief groen waaronder de fiets- en wandelroutes langs de Dommel op een steenworp afstand van de woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 473

Overige

Perceel oppervlakte 204

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 473

Overige

Perceel oppervlakte 204

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA